سلام
دوستان عزیز من یک وب کم گرفتم و درایورش را نصب کردم بدون مشکل کار میکنه ولی وقتی با اسکایپ کار میکنم وبکم فعال نمیشه آیا باید کار خاصی انجام بدم تو منوی اسکایپ قسمت وبکم میرم ولی نمیاره
ویندوز ده 64 بیتی هست .
سلام
دوستان عزیز من یک وب کم گرفتم و درایورش را نصب کردم بدون مشکل کار میکنه ولی وقتی با اسکایپ کار میکنم وبکم فعال نمیشه آیا باید کار خاصی انجام بدم تو منوی اسکایپ قسمت وبکم میرم ولی نمیاره
ویندوز ده 64 بیتی هست .
|
ویندوز اگر اپدیت شده هست . یکسری مشکلات بعد از آخرین اپدیت برای وب کم ها پیش اورده . اگر با تنظیمات وب کم در اسکایپ راه نیافتاده به خاطر همین اپدیت هاست .
karbon (23-08-16)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من همین الان نصب کردم قبل آپدیت نبوده.
فرقی روی صورت مسئله مشکل نداره . اپدیت مشکل ایجاد میکنه برای وب کم . روی سیستم دیگه چک کنی متوجه میشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو لبتاپ که مشکلی ندارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن نمیشه کاری کرد؟
راهش استفاده از نسخه های دیگه ویندوز هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام ، یک خبر هم منتشر شده بود مبنی بر این که آپدیت انیورسری ویندوز 10 باعث میشه که وب کم ها درست کار نکنن ،
CPU : Intel Core i5 4460 , 6m cache , 4 Cores , 4 Threads
Main Board : Gigabyte GA-Z97-D3H
Ram : 8Gb = 2 x 4GB (Dual Channel) Apacer UNB-PC3 14900 , 1866 Mhz , 13.14.14.36
GPU : Zotac Nvidia Geforce GTX 960 , 4GB GDDR 5 , 128 Bit
H.D.D : Western Digital , 2Tb , 5400 Rpm
PSU : Green 785b Gaming Case : Green X9 Predator , Moded By Myself
CPU Cooler : DeepCool Theta 19 Sound Cart : Mother Board Main Sound Cart
Monitor : LG 22MP55HQ , Full HD 1080p , 22" , Aspect Ratio = 16 : 9
Key Board : gigabyte GK-K7100 Wired Key Board
Mosue : Gigabyte GM-M5050 Wired Mouse
Printer : Samsung m2020
Modem : D-Link Wireless N150 ADLS 2Plus
Operation System : Windows 10 Pro Anniversary (1607) x64
Mobile Phone : IPhone 6 Plus
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks