حفره وسط پشت فن رو باز کنید . کمی گریس بزنید باید صداش کم بشه .
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
فن بالای سر کیس و نزدیک سی پی یو هست. گند کاری نشه؟ بریزه داخلش مادربورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن رو باز میکنید . گریس میزنید خیلی کم . دوباره نصب میکنید . گریس روغن نیست که بچکه روی مادربرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (22-12-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخت
جسارتا یک فن دیگر هم دارم کانکتور برقش قطع و وصلی داره.اون چی؟ قابل تعکییره؟
میشه از کانکتور یک فن خراب دیگه استفاده کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (22-12-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
از کجا سیم رو قطع کنم؟ بعد هویه کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام من وقتی سیستم رو روشن میکنم خیلی صدا میده.که فکر کنم صدا از فن گرافیک هست چطوری درستش کنم؟؟؟
از خود فن که سیم ها لحیم شدند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (22-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks