A4Tech Bloody A90 Light Strike Gaming Mouse
-------
سلام خدمت بزرگواران فروم شهر سخت افزار.
برای خرید موس گیمینگ مشاوره میخوام.ارزون ترین موس گیمینگی که کلید های چپ و راستش لق نزنه و شوکش(گلوله ی وسط) هم خوب کار کنه رو معرفی کنید.موسش خیلی کوچیک یا خیلی بزرگم نباشه متوسط باشه.دکمه های اضافه هم برام مهم نیست.
و ایا بهتره برای گیم موس بیسیم بگیرم یا باسیم؟
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
|
parsa_rampage (08-03-17)
من همین الان یک A4Tech دارم ولی از شهرداری خریدم به نظر شما اینو بگیرم مشکلم حل میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا بخرم اینو؟
و اینکه ایا نور ال ای دیش خاموش میشه؟و یا نورش چشمو اذیت نمیکنه؟
آخرین ویرایش توسط parsa_rampage در تاریخ 20-01-17 انجام شده است
parsa_rampage (20-01-17)
لطفا یک موس ساده هم نام ببرید.با همین ویژگی ها که دکمه های چپ و راست و گلوله ی وسط لق نزنه و تیک نداشته باشه و اندازش متوسط باشه.
خیلی ممنون.
|
دوست عزیز این که توقف تولید خورده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا بخرم؟
سرچ کنید پیدا میکنید . من اسم فروشگاه نمیتونم بگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa_rampage برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیدا کردم
فقط اینکه طول سیمش چقدره؟
دقیق نمیدونم . سایتش را چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa_rampage برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks