همون فلش روی سیستم دیگه تست شده . وضعیت سرعت به چه شکل بوده ؟
درایور usb 3.0 دستگاه را اپدیت کردی ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام لپ تاپ من الان 2 ماهه این مشکل رو پیدا کرده با تعویض ویندوز و .. هم درست نشده مشکل اینجاست که لپ تاپ من چه رو usb 2 و چه رو usb 3 تو فلش سرعت بسیار پایینی داره ولی روی هارد اکسترنال من با سرعت 100 مگابایت بر ثانیه انتقال اطلاعات انجام میدم چندین فلش رو هم تست کردم همینطور بود فلش هم سالم و جنس خوب hp هستش فلش usb 3 هستش وقتی میزنم رو پورت usb 3 سرعت انقالش 4 یا 5 مگابایت بر ثانیه در هر شرایطی هستش ولی چیزی که عجیبیه سرعت خوندنش هست یعنی وقتی مخیام فایلی رو از داخل خود فلش به لپ تاپ کپی میکنم سرعتش از 80 مگابایت بر ثانیه پایین تر نمیاد تا 140 هم رفته موضوع چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
imaniy1 (10-04-16)
کاربر شهرسختافزار
نه رو سیستم دوستان دیگه امتحان نکردم ولی خب چندین فلش رو روی سیستم خودم امتحان کردم که همه همین بودن من تمام سیستمم توسط چندین برنامه + ویندوز اپدیت به اخرین ورژن اپدیت هستن ولی نمیدونستم usb 3 هم اپدیت داره از کجا بفمم اپدیت هست یا نه؟ پس چرا قبلا اینطوری نبود؟ در ضمن پس چرا با هارد اکسترنال مشکلی ندارم + اینکه تو usb 2 هم سرعت همونه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مدل x550jk که تو ایران به اسم k550jk عرضه میشه از شرکت ایسوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
imaniy1 (10-04-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
از ویندوز 10 رو 8.1 هم همینه در ضمن با برنامه هاس تست سرعت هم همینه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بنچمارک را ببینم تا نظر بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imaniy1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
imaniy1 (10-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks