با سلام
اگه یه سیستم که چند تا رایتر داشته باشه و باهاش چند تا سی دی یا دی وی دی همزمان رایت کنیم به سیستم مشکلی پیش میاد؟
رایت همزمان هم نرو رو چند بار باز کنیم میشه رایت همزمان کرد. یا با برنامه های دیگه.
اگه مشکلی پیش میاد پس رایت نکنیم؟
با سلام
اگه یه سیستم که چند تا رایتر داشته باشه و باهاش چند تا سی دی یا دی وی دی همزمان رایت کنیم به سیستم مشکلی پیش میاد؟
رایت همزمان هم نرو رو چند بار باز کنیم میشه رایت همزمان کرد. یا با برنامه های دیگه.
اگه مشکلی پیش میاد پس رایت نکنیم؟
|
|
از نظر تئوری میشه از چند برنامه استفاده کرد برای این کار.ولی باید سیستمتون مشخصات بالایی داشته باشد . چهارهسته ای و مقدار بالایی رم .و گرنه احتمال سوخت بالا میره . خرید دپلی روش معقولانه تری هست .
*MoJtAbA* (02-11-14), Ghaioom (02-11-14), iceeeeeeee (03-11-14), Rezasam1 (03-11-14)
آره خودمم گفتم با نرو هم میشه با باز کردن چند باره نرم افزار رو این کارو میشه کرد.
ما الان رو یه سیستم با سی پی یوی تک هسته ای 1.50 یا 70 هرتز فک کنم بود با گرافیک 128 رم 512 با سه تا رایتری که بهش وصلیدم کپی همزمان میکنیم! :|
داپلیکیتور بود منظورتون؟
اینم دارن ولی فک کنم گفتن خرابه رایتراشم درست کار نمیکرد.رایتراشو گرفتم وصلیدم به سیستم.
پس بهتره رایترایی که گرفتم رو دوباره وصل کنم به خودش از اون کپی کنیم، چون سیستمش یهو نپوکه! سیستم عصر هجر ! D:
با این سیستم شما ,نمیشه !!!
گرافیک که تاثیری نداره
ولی به پردازنده و رم شما خیلی بستگی داره
توصیم یه سیستم i5 یا i3 هست با 8 یا 4 گیگ رم
احتمال داره با این سیستمی که داره کپی میشه بعد مدت کوتاهی سیستم فرت بشه؟! :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا کپی هر روز انجام نمیشه که. مثلا تو یه هفته یه روز چندین سی دی کپی میشه فقط. حالا دقیقشو نمیدونم چند تا.
M3RS4D 50062 (03-11-14)
احتمال هست (بالاخره احتمال دیگه D:)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بحث یه روز و دو روز نیست ,بحث قدرت پردازشیه که اصلا این سیستم منسب این کار شما نیست
این سیستمی که شما داری ازش استفاده میکنی ,من چهارم ابتداییم ازش استفاده میکردم (یادش بخیر ویندوز 2000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
این سیستم پنتیوم 3 هست که شما برای این کاربری باید از پنتیوم 4 استفاده کنید
|
|
سیستم من نیست که مال یکی دیگست و من خودم کپی نمیکنم که. یه مشکلاتی داشت رفتم حلش کردم :Pبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره سیستم خیلی قدیمی ای هست فک کنم مال 10 سال یا بیشتر پیشه:P
پس لااقل از پنتیوم 4 باید استفاده کرد!
ممنون.
برای کپی DVD خیلی مهمه سیستم کرش نکنه و بافر خالی نکنید
اگر این اتفاق بیافته DVD در حال کپی احتمالا میسوزه
پیشنهاد میکنم از ویندوزهای خیلی سبک ( مثل STARTER ) استفاده بشه
اگر به مشکل سوختن دیسک زیاد برخوردن باید سخت افزارشون را تقویت کنند یا به فکر خرید دوپلیکیتور باشند
AMD>INTEL (03-11-14), Ghaioom (03-11-14), M3RS4D 50062 (03-11-14), Rezasam1 (03-11-14)
فک کنم با این سیستم بشه 4 تا سی دی رو همزمان کپی کرد ولی بیشتر از اون همون بافرش نمیرسه به نظرم؟ فک کنم یه جا هم گفته بودن. بیشتر از دو تا دی وی دی هم فک کنم بافرش نمیرسه. اینم همونجا با 4 تا سی دی مقایسه شده بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوپلیکیتور گفتم که دارن. فقط فک میکرد یه مشکلی داشت کپی نمیکرده بعد دیدیم کپی میشده. قبلشم چند تا رایترشو گذاشته بودم رو این سیستم قدیمی. شاید بعدا رفتم از اون کپی رو درست کردم. ولی خیلی کپی نمیکنن. حالا نگاه میکنم اگه سیستم نشد همونو راش میندازیم.
ممنون از دوستان فک کنم نظرات کامل باشه. بازم تشکر.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks