سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط کراون سابق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید ، اولا اینکه شما هنوز مشخصات هر دو سیستم تون بصورت کامل معلوم نیست .
کارت گرافیک دومی (سیستم i5 3470) ، بصورت گرافیک مجتمع هست ، پردازنده ی سیستم اول (i3 9100f) که گرافیک مجتمع نداره .
دوما که سیستمی که قراره تست باشه ، باید تمام قطعات در دو سیستم (تا حد امکان) برابر باشن ، بجز اون قطعه ای که میخواد تست بشه .
شما ، توی سیستم اولی که ssd را در نظر گرفتید . اون ssd را در سیستم دوم ، قرار ندادید . معلوم نیست سیستم دوم ، براش اون ssd قرار داده شد یا نه .
هیچ کدوم که کارت گرافیک مجزا نداره . در صورتی که 9100f اصلا گرافیک مجتمع نداره .
و همچنین بقیه ی قطعات که متفاوت اند .
سوما ، شما درباره ی i7 4770 نظر دادید در صورتی که در پردازنده هایی که نام بردید ، 4770 وجود نداره .
این ، همین اول کار که حتی شرایط تست از لحاظ سخت افزاری را لحاظ نکردید .
تا همینجا ، آیا میدونید ، اکسپورت گرفتنِ از edius ، از cpu به تنهایی استفاده میکنه یا از gpu یا از هر دو؟ اگه از cpu استفاده میکنه ، طراحی نرم افزارش را باید بدونید تا متوجه بشید از چند هسته ، در چه شرایطی استفاده میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط کراون سابق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پرسش در صورتی مطرح میشه و باید جواب داده بشه که دو پروژه ، کاملا یکسان و فایل های درون یک پروژه ، هم ورودی و هم خروجی (اکسپورت گرفتن شون) ، هر دو از یک مدل و یک منبع ذخیره ی اطلاعات (هارد یا ssd) استفاده کرده باشه ، و منابع دیگه مثل فرکانس و حجم رم و ... هم یکسان باشند ، همچنین نسخه ی سیستم عامل و ... .
در خلاصه اینکه چون همین ابتدای امر ، نه شرایط سخت افزاری را رعایت کردین و نه اطلاعات کامل نرم افزار و سیستم عامل تون در دسترس هست که بشه مقایسه کرد ، بعید میدونم شرایط طراحی در اون نرم افزار را هم در نظر گرفته باشید . بنابراین تستی که انجام دادید ، شاید در بعضی حالت درست باشه (اون هم شاید) ولی چون با طراحی نرم افزارِ اون نرم افزاری که باهاش کار میکنید ، آشنا نیستین ، همه ی شرایط دیگه ی اون نرم افزار را ممکنه تست نکرده باشین و نتیجه اش نمیتونه معتبر باشه .
و چون خیلی از این شرایط ها را در نظر نگرفتید ، حداقل باید فیلم ویدئویی از تست نرم افزارها را هم بدید تا کسی که میبینه ، نسبت منابعِ درگیر شده را در همون لحظه ، چک کنه .
ضمن اینکه استارتر ، درباره ی نرم افزار ادیوس صحبتی نکردن .
اول اینکه منظورتون را از تصویر گرفتنِ مشابه ، متوجه نمیشم (لطفا ، حداقل با گزارش رسمیِ علم کامپیوتری صحبت کنید حالا که گزارش میدید) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط کراون سابق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما ، سئوالی که در بالا طرح کرده بودم باید جواب داده بشه که موقع خروجی ، ادیوس از cpu استفاده میکنه یا gpu یا هر دو؟ اگه از cpu استفاده میکنه ، طراحی نرم افزارش را باید بدونید تا متوجه بشید از چند هسته ، در چه شرایطی استفاده میکنه .
بنابراین ، صرف اینکه در این تست شما ، دو پردازنده ی i5 3470 و i7 2600 ، عملکرد برابری کسب کردند ، به این معنا نیست که قدرت شون هم با هم برابر هست و در همه جا ، همین نتیجه را خواهند داد .
ضمن اینکه تست نرم افزار ، فقط رندر نیست . زمان طراحی و کار با نرم افزار ، صدها بخش و افکت و تنظیمات و ... داره که هر کدومش ، ممکنه یه منبع خاصی را استفاده کنن که اینها هم باید تست بشن .
تا زمانی که اون سئوال هایی که پرسیدم ، جواب داده نشن ، نه 3 ثانیه زودتر عمل کردنِ 9100 نسبت به 3470 ، به معنای قدرتمندتر بودنِ 9100 نسبت به 3470 هست و نه برعکس و همچنین نه موجود بودن کارت گرافیک r9 390x strix در سیستم 9100f .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط کراون سابق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این احتمالا (طبق چیزی که وصف کردید) بخاطر اینه که اون نرم افزار ، در اون لحظه ، از 4 هسته یا بالاتر داشت استفاده میکرد . در این صورت ، کلِ 4 هسته از یک پردازنده ی 4 هسته ای ، کاملا درگیر میشه (و هر عمل و پردازش برنامه ی اضافی تراضافی تر ، باعث کندی در پردازش اون برنامه میشه) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط کراون سابق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه منظورتون اینه که i7 2600 ، کند نمیشد (طبق توصیفات اولیه ای که میکنید) ، بخاطر اینه که اون برنامه از 8 هسته استفاده نمیکنه . وقتی که اون برنامه ، از 8 هسته یا بالاتر استفاده کنه ، i7 2600 هم مثل 3470 به قول شما لگ میزنه .
اما اینها ربطی به این نداره که چون i7 2600 یا i7 4770 ، از 8 هسته ی منطقی بهره میبره ، مثلا در همه جا از 9100f که 4 هسته ی منطقی داره ، بهتر عمل میکنه و کلا هم اصلا در هر جا بهتر عمل میکنه یا نمیکنه .
اول اینکه 9100f اصلا گرافیک مجتمع نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط کراون سابق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم اینکه اگه منظورتون اینه که قبلا گفتید روی سیستم 9100f ، گرافیک r9 390X نصب هست ، باید ببینید ، اون نرم افزارتون ، از این گرافیک پشتیبانی میکنه یا نه .
منظورتون از مدل های ما ، چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط کراون سابق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک مجتمع 4770 ، در حد کارت گرافیک GT 710 (تا حداکثر GT 730 DDR3) هست .
پایه ی همه ی کارهاتون اشتباه بوده . نه از لحاظ سخت افزاری و نه نرم افزاری و مخصوصا طراحی نرم افزار ، به نظر میاد بسیاری از نکات را رعایت نکردین . بنابراین نمیتونین انتظار تستی که اعتبار خاصی داشته باشه رو هم براش متصور باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط کراون سابق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میخواین دو پردازنده را تست کنید ، باید نهایت قدرتش را تست کنید . اون هم نه در هر نرم افزاری چون هر نرم افزاری قابلیت استفاده از هر تعداد هسته ای را ندارند . بلکه در نرم افزاری که تمام هسته های یک پردازنده را در مدت نسبتا خوب و زیادی ، بتونه استفاده کنه (مثل رندر نرم افزار cinema 4d یا نرم افزار cinebench) . البته با شرایط برابر از دو سیستم از لحاظ سخت افزاری (فرکانس رم و حجم و هر قطعه ی دیگه ...) و نرم افزاری (سیستم عامل و در نظر گرفتن طراحی نرم افزار) .
یا اینکه میتونین به تست های انجام شده ی پردازنده ها در سایت های معتبر مراجعه کنید .
با این شرایط ، دو سیستم (تا حد امکان) مساوی اما با دو پردازنده ی متفاوت را در رندر نرم افزار cinema 4d در پروژه ای کاملا برابر (یا نرم افزار cinebench) میتونید تست کنید و نتیجه را ببینید (اگه میخواید در اینجا گزارش کنید ، مشخصات کامل هم از لحاظ سخت افزار و نرم افزار و طراحی نرم افزار به همراه فیلم تست که منابع درگیر را اعلام کنه به همراه پروسه های باز شده (مثل دو سربرگ اول از برنامه ی task manager در آخرین نسخه ی ویندوز 10) را آپلود کنید) .
باز این تست هم به این معنا نیست که اگه پردازنده ای در این تست سریعتر بود ، در همه جای دیگه هم سریعتر خواهد بود . کلا پردازنده ، مباحث بسیاری داره که در این باره میتونید به لینکی که در پست قبلی داده بودم ، مراجعه کنید .
البته ، بنده ، درخواست تست ندارم .
Bookmarks