تشکر بابت راهنمایی که کردید و زمانی که گذاشتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله منظور من دقیقا همین کیس های استوک هست که میگن از اروپا و آمریکا میاد برند hp و خیلی از پرفورمنس و سخت جونیش تعریف میکنن
ولی خوب این سیستمی که شما پیشنهاد کردی هم تقریبا همون قدرت داره بصورت اسمی بهم میده و نمیدونم زیر فشار هم واقعا همین هست یا نه
من حقیقتش چون اطلاعاتم کمه سیستم با این مشخصات زیر 10-12 میلیون نمیتونستم پیدا کنم اما شما توضیح دادی که i3 نسل جدید هم میتونه همون که i7 قدیم رو بکنه
ویژگی اصلی i7 ها Intel® Hyper-Threading Technology هست که فکر کنم توی فشار پرفورمنس بهتری بده
کار من با ادوبی پریمیر و ائودیشن, فتوشاپ و این دست نرم افزارهاست که فکر کنم بیشتر به cpu نیاز دارن تا باقی قطعات
با این توضیحات شما اگر cpu با پرفرومنس بالاتر از این i3 که گفتی بخوای پیشنهاد کنی چی هست ؟(یه سیستم حدودا 1 تومن بالاتر از چیزی که الان پیشنهاد دادی)
و اینکه نظرت در مورد amd چی هست با توجه به اینکه شنیدم قیمت کمتری داره و اکثر مواقع پرفورمنس بالاتر
بازم ممنون

Bookmarks