برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط کراون سابق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا من چیزایی بگم تست گرفتیم با دوستا شما دیگه تحلیل خودتو کن وفکراتو
سیستم 4770 از i3 9100تو رندر ویدئویی با تکنلوژیGsync بهتر جواب میدهک از نسل ۴ به بعد میشه تو خروجی تنظیمش کرد
ویه مورد دیگه دلیلشو نمیدونم ولی با پریمیر۲۰۹وادیوس۷ امتحان کردیم i5۳۴۷۰از ۹۱۰۰ لگ کمتری داشتن با همون هارد وپروژه و مقدار رم و همون پاور
رزولیشنfull1920
سلام
شما اول ، مشخصات دقیق سخت افزاری دو سیستم را بگید .
بعد نام نرم افزار و تنظیماتش و مشخصات پروژه تون را بگید ، بعد نتایج را با جزئیات و در بخش های مختلف نرم افزار (موقع رندر و موقع طراحی نرم افزار و ...) اون هم بصورت عدد منتشر کنید .
بعید هم میدونم اگه طراحی نرم افزار را بلد باشید (بدونید در چه شرایطی ، چه بخش از نرم افزاری ، چجوری و چقدر از پردازنده استفاده میکنه) ، شرایط مناسب برای تست را داشته باشید .

منظورتون از لگ را متوجه نمیشم . باید بررسی بشه که اون بخش که لگ نامیدید ، وظیفه ی کارت گرافیک بوده یا وظیفه ی پردازنده . همچنین نگفتید چند درصد 4770 اون هم در کجا و در چه شرایط و در کدوم بخش از چه نرم افزار ، بهتر یا بدتر عمل کرد؟

من الان وقت گشتن در ویب را ندارم . اما میتونید شما یا هر یک از دوستان دیگه ، موقع طراحی نرم افزار تست کنید ببینید 9100 سریعتر عمل میکنه یا 4770 و نتیجه اش را با اون شرایطی که گفتم ، اعلام کنید (چون نتیجه ی شخصی هه ، با فیلم اش به همراه task manager باشه تا قابلیت بررسی داشته باشه) .

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط کراون سابق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش باi3 9100سیستم زیر رندر عملا تا تموم شدن رندر کاری باش نمیشه کرد انگاری سلرون بوده
باز هم هیچ مشخصاتِ نه سخت افزاری و نه نرم افزاری و نه از پروژه ، ندادین . مشخص هم نکردین 4770 ، چند درصد از 9100 بهتر عمل کرد .

و یه نکته جالب بگم
برنامهintelBurntest ربطش با قدرت اکسپورت نرمافزاراییکه گفتم مستقیمه
i7-2600 باi53470 وi5 2500 یکیه چون خروجی هرسه با intelburn78~77گیگافلاپ بوده
مینبرداasrok h61 asus b75 گیگیبایتh77و msi 390یا۳۱۰یادم نیس چون بعدش دوستمونmsi فروختش������
خیر ، فقط یک برنامه نیست .
هر برنامه ای ، بسته به طراحی اش داره که چه نتیجه ای از چه پردازنده ای بگیره . یکی از قدرتمکند ترین نرم افزارها در این حوزه ، cinebench هست . البته ممکنه cinebench ، یه الگوریتمی بکار برده باشه و یکی دیگه ، یه الگوریتم دیگه که در مشخصات دو پردازنده ی کاملا برابر هم شاید تفاوت کنند .

تنهه دلیلشم درایورایieee1394بود و دردسراش با کارت تو ویندوز ۱۰ واینکه همزمان نمیشد وقت کپچر انالوگ زیر رندر بفرسته چون لگ میزد
شما توی اغلب نرم افزارهای رندر cpu based که رندر کنی (مثل cinema 4d و ...) ، از پردازنده ی 64 هسته ی منطقی هم بصورت فول لود استفاده میکنند چه برسه به 4770 که 8 هسته ی منطقی داره .

لطفا دفعه ی بعد اگه اطلاعاتی درباره ی تست هاتون میخواین بدین ، بصورت دقیق و کامل و فنی بدین .