سلام.
شما ، هر کیسی را هم قیمت با اون مینی کیس بگیرین ، به همون قیمت درمیاد .
فرق چندانی معمولا ندارن . معمولا هم مشخصات ضعیفی دارن.
حالا از کسایی که تجربه داشتن هم کمک بگیرید .
نرم افزار های مورد استفاده و سطح کاربری تون و بودجه تون چقدره؟
سلام.
شما ، هر کیسی را هم قیمت با اون مینی کیس بگیرین ، به همون قیمت درمیاد .
فرق چندانی معمولا ندارن . معمولا هم مشخصات ضعیفی دارن.
حالا از کسایی که تجربه داشتن هم کمک بگیرید .
نرم افزار های مورد استفاده و سطح کاربری تون و بودجه تون چقدره؟
AMD>INTEL (15-06-20), highlander926 (15-06-20)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزی من تحقیق کردم فرق داره با نظر شما
cpu i7 4770
ram 16 ddr3
hdd 1 tb
روی قیمت 6-7 تومن میشه این قطعات رو کیس بست ؟ فقط سی پی یو و مادربرد این قیمت میشه فکر کنم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط highlander926 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید ، اولا که نمیدونم وقتی میگه استوک ، منظورش آیا اینه که این سیستم ها دست دوم هستن یا نه؟
اگه باشن که هیچ چی اصلا نمیارزن .
اما با فرض اینکه این سیستم ها نو باشن ، من مثلا یه مدلِ HP 800/600 G1 با مشخصات زیر را به قیمت 5.7 تومن در سایتی پیدا کردم :
- Core i7-4770 or 4790
- 8GB 1600MHZ - DDR3
- 500GB
- گرافیک آنبرد .
به نظر باید دست دوم بیاد . چون این قطعاتی که اعلام کرد ، خیلی ها نو اش اصلا نیست.
شما درباره ی کیفیت برد و کیفیت پاور و بقیه ی قطعات این مینی کیس ، چیزی نمیدونید پس در پایین ترین حالت برای یه سیستم میشه در نظر گرفت :
i3 9100F
1.42
MSI H310M Pro-VH Plus
1.89
Crucial Value 8GB 2400MHz CL17
635
Biostar GeForce 210 1GB DDR3
550
Green GP300A-ECO
412
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB
865
SADATA DENA CASE
219
جمع کل : 5.991 تومن
------------------------------------
- اولا که من گفته بودم که قیمت هاشون ، چندان فرقی ندارن .
- قیمت ها فقط 291 هزار تومن فرق داشتن .
- پردازنده ی 9100F در برابر 4770 ، در جایی که نرم افزاری بتونه از تمام قدرت پردازنده (بیش از 95 درصد از قدرت پردازنده) را استفاده کنه ، حداکثر ، 10 درصد ، 4770 از 9100F میتونه قویتر عمل کنه . البته در این شرایطِ فول لود ، بسته به نرم افزار ، این وضعیت تغییر میکنه و حتی 9100F بهتر از 4770 میتونه عمل کنه .
این در صورتی هه که بسیاری از نرم افزار نمیتونن از تمام توان 4770 استفاده کنن . معمولا فقط زمان رندرهای سنگین ، از تمام توان 4770 استفاده میشه . در این وضعیتی که نرم افزارها نتونن از تمام توان 4770 استفاده کنن ، قدرت 9100F از 4770 بیشتر خواهد بود (گاها با اختلاف محسوسی) .
- قدرت گرافیک مجتمع 4770 ، در حد GT710 هست (که گرافیک ضعیفی هست) . GT 210 ، حدود 3 برابر از 710 ضعیف تر هست اما چون هر دو ، گرافیک ضعیفی هستند ، توی نرم افزارها ، چندان به دیدتون نمیان .
- به احتمال بسیار زیاد ، مادربرد اون مینی کیس ، در حد مادربردی که گفتم ، نمیرسه و قابلیت ارتقاء این سیستم ، قابل قیاس با اون سیستم نیست .
- رم ای که گفتم هم DDR4 هست (اما واسه ی اون DDR3) .
- هاردی که گفتم هم جزء هاردهای خیلی خوب به حساب میاد و 1 ترابایت هست (اما برای اون ، 500 گیگ هست) .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 15-06-20 انجام شده است
highlander926 (15-06-20)
تشکر بابت راهنمایی که کردید و زمانی که گذاشتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله منظور من دقیقا همین کیس های استوک هست که میگن از اروپا و آمریکا میاد برند hp و خیلی از پرفورمنس و سخت جونیش تعریف میکنن
ولی خوب این سیستمی که شما پیشنهاد کردی هم تقریبا همون قدرت داره بصورت اسمی بهم میده و نمیدونم زیر فشار هم واقعا همین هست یا نه
من حقیقتش چون اطلاعاتم کمه سیستم با این مشخصات زیر 10-12 میلیون نمیتونستم پیدا کنم اما شما توضیح دادی که i3 نسل جدید هم میتونه همون که i7 قدیم رو بکنه
ویژگی اصلی i7 ها Intel® Hyper-Threading Technology هست که فکر کنم توی فشار پرفورمنس بهتری بده
کار من با ادوبی پریمیر و ائودیشن, فتوشاپ و این دست نرم افزارهاست که فکر کنم بیشتر به cpu نیاز دارن تا باقی قطعات
با این توضیحات شما اگر cpu با پرفرومنس بالاتر از این i3 که گفتی بخوای پیشنهاد کنی چی هست ؟(یه سیستم حدودا 1 تومن بالاتر از چیزی که الان پیشنهاد دادی)
و اینکه نظرت در مورد amd چی هست با توجه به اینکه شنیدم قیمت کمتری داره و اکثر مواقع پرفورمنس بالاتر
بازم ممنون
آخرین ویرایش توسط highlander926 در تاریخ 15-06-20 انجام شده است
SajjadKhati (16-06-20)
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط highlander926 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ، من این سیستم را برای کار با تدوین ، پیشنهاد نمیکنم .
سخت جونی ، بسته به کیفیت قطعات داره و توی مینی کیس ها ، کیفیت قطعه ، نامشخص هست . شما نمیدونی مادربردش چه کیفیتی و با چند فاز کاری و ... اند .
این سیستم را گفتم ، که در حد اون مینی کیس ، با اون قیمت (و احتمالا حتی کیفیتی بالاتر از اون) ، سیستم معرفی کنم.
وگرنه کیفیت قطعاتش ، چندان مناسب کار شما نیست (بسیار بعید میدونم که مینی کیس های در حد این قیمت ، کیفیت کاریشون به درد کار شما بخورن) .
درباره ی عملکرد پردازنده ، داستان بسیار مفصل داره که میتونید به لینک زیر مراجعه کنید :
رابطه بین نوع برنامه نویسی نرم افزار و عمل پردازنده ها
توضیح مختصر اینکه ، i3 9100f بخاطر عملکرد تک هسته ای بهتر نسبت به i7 4770 ، اگه نرم افزاری ، تا ۴ هسته ی پردازشی را بطلبه ، حداقل ۱۰ تا ۱۵ درصد از ۴۷۷۰ سریعتر عمل میکنه (بجز پریمیر ، و همچنین بجز رندر در نرم افزارهای ۳ بعدی و بعضی از نرم افزارهای ۲ بعدی ، یعنی معمولا زمان طراحی ، نرم افزارها بصورت میانگین ، از ۴ هسته استفاده میکنن) .
اما نهایت ضعفِ پردازنده ی 9100f در مقابل 4770 ، زمانی هه که نرم افزاری ، از ۸ هسته بخواد استفاده کنه که در این صورت ، 9100f ، حدود ۱۰ درصد از 4770 ، ضعیف تر عمل میکنه.
قویتر از اون پردازنده هم i5 9400f میشه که ۳.۵ تومن هه.
AMD فعلا توی ایران گرونه . بهتر هست اما نسبت به گرونی و موجودی اش ، نمیارزه . الان پایین ترین پردازنده ی AMD ، پردازنده ی Ryzen 3600X هست که ۷۰۵ تومن به بالاست . چون نرم افزارها ، از تعداد خاصی از هسته ها در زمان های خاصی استفاده میکنن (معمولا بجز رندر) ، 3600X ، بیشترین کارایی اش را در زمان رندر نشون میده .
پریمیر ، مخصوصا زمان رندر ، به cpu نیاز داره. بنابراین موقع رندر ، ۴۷۷۰ ، حدود ۱۰ درصد از ۹۱۰۰ ، بهتر عمل میکنه اما چون این اختلاف زیاد نیست و قابلیت ارتقاء پلتفرم مربوط به پردازنده ی ۹۱۰۰ ، قابل قیاس با ۴۷۷۰ نیست ، قطعا پیشنهادم ۹۱۰۰ هست .
اما موقع طراحی و کار کردن با نرم افزار ، مهمتر از پردازنده ، رم و گاها کارت گرافیک هم هست . برای پریمیر ، حداقل رم ۱۶ گیگ برای مبتدی ها لازم هست . برای کار متوسط ، پیشنهادم رم ۳۲ گیگ هست (برای کارهای حرفه ای ۶۴ گیگ و حتی بالاتر نیاز هست) . همچنین اگه از افکت های سنگین در پریمیر استفاده میکنید ، به کارت گرافیک قدرتمند نیاز هست (GTX 1660 6GB یا بالاتر) اما اگه از افکت زیادی استفاده نمیکنید ، حداقل یه GT 1030 2GB تهیه کنید .
اگه ۱ تومن بیشتر خرج میکنید ، حجم رم را بالا ببرید و حتما هم کیفیت پاور بهتری بگیرید .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 16-06-20 انجام شده است
اینکه میگید در هنگام رندر پردازنده i3 نهایتا ده درصد ضعیف تر از i7 توان داره به نظرم خرید یک کیس نو رو توجیه میکنه بجای استوک اروپایی که مشخص نیست چقدر ازش کار کشیدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال آخرم اینکه نظرتون چیه همین سی پی یو پیشنهادی شما رو با 16 گیگ رم و یک هارد 1 ترابایت نصب کنم روی این دستگاه :
GPiO220-H310T که در واقع آل این وان قابل سفارشی سازی هست
از نظر قیمتی اگر کیسی که شما پیشنهاد دادید رو براش کیبورد و مانیتور و ... بگیرم تقریبا مثل همین میشه
از نظر پرفورمنس هم چون همون سی پی یو دسکتاپ هست فکر میکنم تفاوت چندانی نداشته باشه
SajjadKhati (16-06-20)
|
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط highlander926 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسته به نرم افزارهای مختلف داره . ولی بله . بصورت کلی ، 10 درصد هست . اما ممکنه هم تا 15 درصد ضعیف تر بشه و گاها تا 5 درصد ضعیف تر بشه اما کلا حدود 10 درصدی میشه . ممکنه بسته به طراحی یه نرم افزار دیگه ، حتی وقتی از 8 هسته بصورت همزمان استفاده کنه ، بازدهی 9100 نسبت به 4770 ، اصلا ضعیف نشه . میتونید نتیجه ی تست نرم افزارهای مختلف را برای این دو پردازنده ، در زیر ببینید :
Intel Core i3-9100F vs. Intel Core i7-4770 - Benchmark and Specs
دقت کنید ، نسبت به پردازنده 4770 را میگم ها .
نسبت به پردازنده ی 4790 یا 4790K نمیگم .
سیستم های pia و aio ، به درد کارهایگرافیکی نمیخوره به نظرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط highlander926 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت کنید ، من این سیستم را برای بعضی از قطعات ، در پایین ترین کیفیت ممکن اش در نظر گرفتم ها . فقط میخواستم با اون مینی کیس برابری کنه اما هم کیفیت قطعات اون مینی کیس مشخص نبود و هم اینکه دست دوم میگید هست . پس اصلا نمیشه این سیستمی که گفتم را با اون مینی کیس مقایسه کنید . بزرگترین دلیلش اینه که دارید سیستم دست دوم که تقریبا 2 برابر ارزونتر باید باشه را با سیستم نو مقایسه میکنید .
نظر من را بخواین اینه که کیفیت اون قطعات (مخصوصا پاور) را بهتر کنید و مناسب کار شما نیست .
یعنی حداقل سیستمی که برای کار با پریمیر بهتون میتونم توصیه کنم ، سیستم زیر هه (به همراه اندکی آینده نگری) :
مادربرد :
ASUS PRIME B360M-A
2.47
پردازنده :
i3 9100f
1.42
رم :
Crucial Ballistix Sport LT 16GB 2400Mhz CL16 Red DDR4
1.69
هارد :
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB
865
پاور :
GREEN GP430A-EUD 80Plus Bronze
770
کارت گرافیک :
ASUS PH GT1030 2G
1.999
کیس :
Green ORAMAN Plus
415
جمع کل : 9.629
----------------------------------------
1) بعدا ssd تهیه کنید .
2) میتونید مادربرد را هم اون مدل msi ای که در صفحه ی قبلی گفتم تهیه کنید اما پیشنهادم این مادربردی هه که اینجا گفتم .
3) اگه خیلی محدودیت بودجه دارین ، میتونید این مدل کارت گرافیک (کلا مدل GT 1030 2GB) را بصورت دست دوم در بازه ی قیمتی 1 تا 1.4 تومن تهیه کنید (گارانتی دار باشه . حداقل 6 ماه مونده باشه) . اگه باز هم محدودیت بودجه داشتید ، میتونید دست دوم کارت گرافیک GT 710 2GB را حدودا با قیمت 700 تومن تهیه کنید .
4) اگه میتونید ، مدل 480 وات از پاور را بخرین . یعنی مدل دقیق GREEN GP480A-EUD 80Plus Bronze با قیمت 845 تومن .
5) این قطعات ، حداقل قطعات برای کار با پریمیر اند که قابلیت ارتقاء خوبی دارند .
6) اگه خنک کننده ی خود اینتل کافی نبود ، یه خنک کننده هم براتون لازم میشه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks