بفرماید العان دقیقا کدوم قطعه دوست من؟؟
سلام.
یه اسپیکر هست صداش قاط میزنه درست نمیاد.
چیکار باید کرد؟
این عکسی که زیر گذاشتم نکنه با عوض کردن اون قطعه درست میشه؟ احتمالا مشکل از اینه. کجا پیدا میشه ؟ الکتریکیا؟
http://elmha.persiangig.com/matnpic/...3-speaker3.jpg
http://fannikar.com/images/speaker/speaker3.jpg
در ضمن اصلا یه اسپیکر باشه که کلا صداش نیاد چیکار باید کرد؟ مشکلش از چی میتونه باشه؟
|
|
بفرماید العان دقیقا کدوم قطعه دوست من؟؟
مسلح شو به آنچه در توان داری!
عکس گذاشتم دیگه. از اون عکس کارتونی معلوم بود. همون بلندگوش منظورمه. اسمشو نمیدونم چی میگن.
آخه برادر من شما شماتیک کامل یک بلندگو رو گذاشتید،العان شما جای ما از کجا بفهمیم خوب؟؟یک خطی اشاره ای چیزی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای بابا :دی / همون بلندگو صدا خراب در میاد دیگه، ازش. خو شما بفرمایید از بلندگویی که صداش درست در نمیاد باید چیکار کرد؟ همینو جواب بدین کفایت میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و اینم بگین که کلا صدایی نیاد چی؟
اگر کلا صدایی نیاد خوب باند سوخته.البته باز هم فقط این نیست.مثلا سیم؛رابط ها؛و سایر قطعات هم ممکنه خراب باشند چون کم پیش میاد یک اسپیکر خراب بشه.حالا اگر هم خرابه ساب ووفر با اون سایز حتما توی بازار هست اما شک دارم صدای فابریک قبل رو بگیرید ازش.اسپیکر رو با یک چیزی مثل ضبط تست کنید مطمئن شیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
چطور میشه فهمید کدوم قسمت خرابه؟
با اهمتر میشه عایا؟
با اهم متر هم میشه اما بستگی به اهم بلندگو داره.بهتره با یک دستگاه مثل ضبط چک بشه دوست من.اگر پرده پاره بشه که راهی نداره خوب تقریبا!اگر سیم پیچ بسوزه ارزش تعمیر نداره باز!مگنت هم که خراب نمیشه به این سادگی ها!نو بخرید به نفعتونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا ضبط؟! خو کامپیوتر چشه مگه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم بازش کنید این ضبطو ببینم چی به چیه D:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks