سلام یه دسته خوب و با کیفیت واسه بازی پیشنهاد بدید.درضمن دسته ای باشه که تمام بازی ها رو ساپورت کنه xinput و direct input.بودجه هم تا 800تومن.
خیلی ممنون از انجمن شهر سخت افزار.
سلام یه دسته خوب و با کیفیت واسه بازی پیشنهاد بدید.درضمن دسته ای باشه که تمام بازی ها رو ساپورت کنه xinput و direct input.بودجه هم تا 800تومن.
خیلی ممنون از انجمن شهر سخت افزار.
|
سلام دسته بازی لاجیتک مدل زیر تقریبا با خواسته شما و بودجه هماهنکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Winchester d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
F310
- - - Updated - - -
سلام دسته بازی لاجیتک مدل زیر تقریبا با خواسته شما و بودجه هماهنکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Winchester d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
F310
Winchester d (04-09-22)
من سه چهارسال پیش همین دسته رو خریدم خیلی هم راضی بودم.الان دگمه Lb نمیزنه پیش بهترین تعمیرکارا بردم گفتن قطعاتش نیست.دنبال دسته ای هستم که اگه خراب شد همه جا راحت درستش کنن که به خاطر یه چیز جزیی مجبور به خرید یه دسته دیگه نشم.
لاجیتک جزو بهترین دسته ها هست. اما حتی بهترین ها هم بالاخره خراب میشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Winchester d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند به شخصه دو دسته لاجیتک دارم که مدل سیمی بالای 15 ساله که هنوز سالمه، مدل بی سیم هم حدود 6 سال کار کرد.
دسته های بهتر مثل MSI, RAZER (دو تا مدل داره GC20 و رGC30 ) هستن اما باید حدود 2 میلیون براشون هزینه کنید.
اگر دنبال این هستید که قطعاتش گیر بیاد باید سراغ برندهای ایرانی برید مثل تسکو که از نظر کیفیت خب قابل قیاس با لاجیتک نیستن نه کیفیت ساخت نه بدنه نه عمر
To improve is to change. To perfect is to change often
AMD>INTEL (05-09-22), Winchester d (05-09-22)
عمر یک دسته همین حدود هست . ایرانی (صد درصد چینی ) مثل تسکو یکسال هم جواب نمیدن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Winchester d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تجربه جذابی از بازی هم به شما نمیدهند به دلیل کیفیت ساخت
ام اس آی GC20 با قیمتی حدود 1.200 اگر پیدا کردی تهیه کن .
Winchester d (05-09-22)
نظرتون راجع به Microsoft X17-1544-03 چیه؟
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks