روی مدل 29 اینچ الجی نظرم هست . مورد مناسبی برای خرید هست .
ᗩTᗩ (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت مرصاد جان عزیز و تشکر بابت راهنماییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا مرصاد جان تو این شهر چنین مکان یا فروشگاهی وجود نداره که ما بتونیم به بهترین راهنمایی شما جامه عمل بپوشونیم
و مجبوریم از کلام دوستان و اسالتید عزیزی مثل شما و دیگر همراهان استفاده کنیم
با سلام خدمت امید جان عزیز و بزگوارم و متشکرم از توجهی که به این تایپیک کردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان ازش استفاده کردین ؟ اشکال و تصاویر رو بیضی نشون نمیده یا شکل اصلیشونو به هم نمیریزه ؟
AMD>INTEL (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
من هردوشو توی پاساژ رضا دیدم ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG نظرم رو بیشتر جلب کرده .... نسبت به ASUS بهتره ...
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان منظور از رزولوشن دیفالت همون 2560x1080 هست دیگه درسته ؟ من احساس میکردم با این رزولوشن مشکلی که در بالا گفتم پدیدار بشه یا به چشم بیاد
بسیار متشکرم مرصاد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks