براي ربات مسير ياب وبلاگ و سايت هاي زيادي هست . اين ربات ها بر اساس avr هستند
روبات - آموزش ساخت ربات مسیر یاب
کاربر شهرسختافزار
سلام به تمامی اساتید و بزرگواران..
بنده میخوام یه تحقیق دانشگاهی در مورد یه تکنولوژی جدید جمع آوری کنم.
البته اگر هم در مورد مدار بستن یک ربات ولی کامل باشه خوبه.
چون درس سخت افزار هست و کار با مدارهای مجتمع.
اگر میشه کمک کنید پژوهشی با این موضوعات تهیه کنم:
-»سخت افزاری با تکنولوژی پیشرفته
-»قطعه ی جدید سخت افزاری پیشرفته
-»تحقیق جذاب و جدید سخت افزاری
-»آموزش کامل ساخت یک تابلو روان(با توضیحات)
-»بستن یک مدار ربات روی بردبرد با امزش.
ممنون میشم کمکم کنید
پیشاپیش اگر جای مطلب مناسب نیست عذر خواهی میکنم
|
|
براي ربات مسير ياب وبلاگ و سايت هاي زيادي هست . اين ربات ها بر اساس avr هستند
روبات - آموزش ساخت ربات مسیر یاب
کاربر شهرسختافزار
سلام تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که گفتم میخوام روی برد برد ببندم این آمادست
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mm22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی عضویت تون رو در شهر سخت افزار تبریک میگم.
این لینکی که بهادر جان زحمتش رو کشیدن آماده به نظر نمیاد چون شماتیک ها قرار داده شده که براساس اون می تونید مدار رو روی بردبورد پیاده اش کنید.
اگر دنبال یک مدار درایور خوب برای ربات می گردید به لینک زیر مراجعه بفرمایید:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7-l6203-42994/
همچنین اگر تمایل دارید یه مدار جامع تر رباتیکی رو روی بردبورد پیاده کنید، نگاهی به پیوند زیر بندازید خالی از لطف نیست:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...%88-vb6-39078/
موفق باشید
آرمین
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
دوست عزيز من به خيلي از دوستاني كه تحقيقات دانشگاهي داشتند سفارش كردم . اگر ميخواهيد بعد از اتمام تحصيل كار پيدا كنيد بايد تحقيق كنيد .دنبال مطلب علمي و كاربردي باشيد . هر چقدر هم بيشتر به منابع انگليسي حركت كنيد . واقعا تو آينده شغليتون تاثير داره . به عنوان يك برادر بزرگ تر به شما گفتم .
*MoJtAbA* (19-02-14)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ravegoat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر از شما برادر.دوست عزيز من به خيلي از دوستاني كه تحقيقات دانشگاهي داشتند سفارش كردم . اگر ميخواهيد بعد از اتمام تحصيل كار پيدا كنيد بايد تحقيق كنيد .دنبال مطلب علمي و كاربردي باشيد . هر چقدر هم بيشتر به منابع انگليسي حركت كنيد . واقعا تو آينده شغليتون تاثير داره . به عنوان يك برادر بزرگ تر به شما گفتم .
خب منم دنبال مطلب هستم ولی کاربردی نیست.چون من رشتم کامپیوتر هست کمی توی این مباحث ضعیفم اگه میشه کمک کنید.مطلبی برای تازه واردا هست؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ravegoat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر از شما برادر.دوست عزيز من به خيلي از دوستاني كه تحقيقات دانشگاهي داشتند سفارش كردم . اگر ميخواهيد بعد از اتمام تحصيل كار پيدا كنيد بايد تحقيق كنيد .دنبال مطلب علمي و كاربردي باشيد . هر چقدر هم بيشتر به منابع انگليسي حركت كنيد . واقعا تو آينده شغليتون تاثير داره . به عنوان يك برادر بزرگ تر به شما گفتم .
خب منم دنبال مطلب هستم ولی کاربردی نیست.چون من رشتم کامپیوتر هست کمی توی این مباحث ضعیفم اگه میشه کمک کنید.مطلبی برای تازه واردا هست؟
سايت شهر سخت افزار رو جستجو كنيد . مطالب كاربردي و خوبي در زمينه سخت افزار پيدا ميكنيد .
http://www.shahrsakhtafzar.com/
*MoJtAbA* (19-02-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks