سلام
دانگل این موس گم شده
میشه دانگل دیگه ای رو بهش متصل کرد؟
ممنون
WhatsApp Image 2021-05-11 at 12.24.42.jpeg
سلام
دانگل این موس گم شده
میشه دانگل دیگه ای رو بهش متصل کرد؟
ممنون
WhatsApp Image 2021-05-11 at 12.24.42.jpeg
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی شرکت ها برنامه دارند برای تعریف دانگل جدید ولی بعید میدونم مکسیدر چنین برنامه ای داشته باشه
عموما با دانگل دیگه کار نمیکنند .
ho3ein.737 (11-05-21)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون میشه با دانگل شرکت دیگه ای درستش کرد؟
احتمالش خیلی کمه .باید تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3ein.737 (11-05-21)
دانگل مدلی میشناسید که من بخرم و تست کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عرض کردم احتمالش خیلی کمه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3ein.737 (12-05-21)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks