سلام برای i5-8400 کدوم کولر گزینه بهتریه البته اختلاف قیمت هم وجود داره؟
Green notus 200
Cooler master T400
البته که الان نوتوس ۲۰۰ حدودا ۲ برابر قیمت داره. بدون در نظر گرفتن قیمت بگید.
و اینکه این دو مورد برای i7 نسل ۸و۹ مناسب هستند؟
سلام برای i5-8400 کدوم کولر گزینه بهتریه البته اختلاف قیمت هم وجود داره؟
Green notus 200
Cooler master T400
البته که الان نوتوس ۲۰۰ حدودا ۲ برابر قیمت داره. بدون در نظر گرفتن قیمت بگید.
و اینکه این دو مورد برای i7 نسل ۸و۹ مناسب هستند؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler master T400 اگر قیمت بهتری دارد ارزش خرید بالاتری دارد .چون من قیمت این خنک کننده را ندارم ولی اگر کمتر از نوتوس هست قطعا خرید کنید .
برای این پردازندتون عالیه و برای ه7 هم باید مدل مورد نظر را قید نمایید .
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler master T400 اگر قیمت بهتری دارد ارزش خرید بالاتری دارد .چون من قیمت این خنک کننده را ندارم ولی اگر کمتر از نوتوس هست قطعا خرید کنید .
برای این پردازندتون عالیه و برای ه7 هم باید مدل مورد نظر را قید نمایید .
اینکه قیمت نوش ۱/۴۰۰ زدهو نوتوس ۲۰۰ که نوش الان خیلی گرونه حدود ۳ تومن که دست دومش گیر آوردم ۱ تومن تمیز و کم کارکرده.PHP Code:
www.digikala.com/product/dkp-4010525
الان کدوم بصرفهتره؟
منظورم i7های به غیر از سری k مثلا i7-9700 این دو کولر جوابشو میدن؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 13-01-21 انجام شده است
هر دو جواب میدن بدون مشکل . دست دوم به این دلیل که خمیر حرارتیش استفاده شده است پیشنهاد نمیکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه خمیر خوب بگیرم چی؟
بله خمیر خوب هم حدود 200 هزار تومن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
میشه یکی دوتا مارک خمیر سیلیکون خوب معرفی کنید. چون با این شرایط بازم همون گرین کمتر درمیاد.
کولر مستر MASTERGEL MAKERبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خمیر سیلیکون رو که پیدا نکردم اما coolermaster mastergel pro2 از دیجیکالا سفارش دادم که متاسفانه بعد از دو هفته هنوز به دستم نرسیده! اما یرای تست کردن و اینکه طرز استفاده رو یاد بگیرم یه خمیر 3 هزار تومنی رو امتحان کردم به اسم hanzieh y510 که نتایجش برام باورنکردنی بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای بیکاری سیستم از 32-33 به 29-30 رسید که برای لحظاتی 28 هم میشه که معمولا روی 29 هست(البته منظورم از بیکاری اینه که با سیستم کار نمیکنم وگرنه انتی ویروس و startup star فعال هستن)
دمای سیستم تو تست پایداری آیدا از بالای 80 درجه به دامنه 58 تا 63 درجه رسیده(بیشتر روی 62 هست)
دمای در تست وین رار از بالای 60 درجه به دامنه 45تا47 رسیده
1-از نظر شما این دماها چطورن؟
2-با استفاده خمیر کولرمستر ممکنه دما از این پایینتر بیاد؟
3-تفاوت همچین خمیر سیلیکون های گرون و ارزون در چیه؟ مقدار خنک کنددگی یا دوامش؟
4-چون اولین باری بود که خودم خمیر تعویض میکردم حالا برای بار دوم که بازش میکنم از کجا میتونم بفهمم که کارم خوب بوده یا نه؟ نشونه پخش کردن درست خمیر سیلیکون چیه؟
5-من به صورت ضربدری زدم و مرکزشو یکم با خلال دندون پخش کردم اما کل سطح سی پی یو رو نپوشوندم و هیتسینک رو گذاشتم طبق کلیپهایی که از یوتیوب دیده بودم.اینجوری بهتره یا اینکه کل سطحشو بپوشونم و بعد هیتسینک نصب کنم.
ممنون میشم به همه سوالاتم جواببدین.
البته فکر کنم دلیل اینهمه اختلاف دما با یه خمیر معمولی این بوده که اون تعمیرکاری که برام نصب کرده بود اصلا به خمیر سیلیکون اعتقادی نداشت و بعد از ریختن خمیر روی سی پی یو هم دو سه بار فن رو گذاشت و برداشت و هم جهتش برعکس بوده
- - - Updated - - -
این خمیر سیلیکون رو که پیدا نکردم اما coolermaster mastergel pro2 از دیجیکالا سفارش دادم که متاسفانه بعد از دو هفته هنوز به دستم نرسیده! اما یرای تست کردن و اینکه طرز استفاده رو یاد بگیرم یه خمیر 3 هزار تومنی رو امتحان کردم به اسم hanzieh y510 که نتایجش برام باورنکردنی بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای بیکاری سیستم از 32-33 به 29-30 رسید که برای لحظاتی 28 هم میشه که معمولا روی 29 هست(البته منظورم از بیکاری اینه که با سیستم کار نمیکنم وگرنه انتی ویروس و startup star فعال هستن)
دمای سیستم تو تست پایداری آیدا از بالای 80 درجه به دامنه 58 تا 63 درجه رسیده(بیشتر روی 62 هست)
دمای در تست وین رار از بالای 60 درجه به دامنه 45تا47 رسیده
1-از نظر شما این دماها چطورن؟
2-با استفاده خمیر کولرمستر ممکنه دما از این پایینتر بیاد؟
3-تفاوت همچین خمیر سیلیکون های گرون و ارزون در چیه؟ مقدار خنک کنددگی یا دوامش؟
4-چون اولین باری بود که خودم خمیر تعویض میکردم حالا برای بار دوم که بازش میکنم از کجا میتونم بفهمم که کارم خوب بوده یا نه؟ نشونه پخش کردن درست خمیر سیلیکون چیه؟
5-من به صورت ضربدری زدم و مرکزشو یکم با خلال دندون پخش کردم اما کل سطح سی پی یو رو نپوشوندم و هیتسینک رو گذاشتم طبق کلیپهایی که از یوتیوب دیده بودم.اینجوری بهتره یا اینکه کل سطحشو بپوشونم و بعد هیتسینک نصب کنم.
ممنون میشم به همه سوالاتم جواببدین.
البته فکر کنم دلیل اینهمه اختلاف دما با یه خمیر معمولی این بوده که اون تعمیرکاری که برام نصب کرده بود اصلا به خمیر سیلیکون اعتقادی نداشت و بعد از ریختن خمیر روی سی پی یو هم دو سه بار فن رو گذاشت و برداشت و هم جهتش برعکس بوده
وقتی از کسی سوالی میپرسید ادب حکم میکنه سلام کنید . کمترین کاری هم برای تشکر از فردی که پاسخ میده تشکر کردن پست های پاسخ است . خوشبختانه یا متاسفانه در بارهای بعدی به سوالات کاربرانی که این موارد را رعایت نمیکنند پاسخ نمیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-دماها عالی هستند
2- احتمال پایین رفتن هست مخوصا در لود . خمیرهای با کیفیت طول عمر بیشتر و تو لود خودشون را نشون میدهند
3-تفاوت بسیار هست در بالا هم اشاره کردم .خمیرهای معمولی فرمول و ماندگاری و درجه انتقال حرارت کمتری دارند
4-بهترین حالت استفاده از خمیر استفاده در حد عدس روی پردازنده است و فشار کولر خودش باعث پخش شدن روی پردازنده میشه .
6-خود کولر باعث پخش شدن میشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks