سلام میکروفون رومیزی ای فور تک بگیرید قیمتش 85 تا 90 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shervan360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
برای کار تخصصی نیاز ندارم اما نیاز به یک میکروفون معمولی دارم که صدا رو خوب ضبط کنه
دو تا هدفون دارم که کاملا میکروفون هاشون مرخص هست و اصلا صدا ضبط نمیکنه
یک میکروفون معمولی که صدا رو خوب ضبط کنه و کار راه انداز باشه چی سراغ دارید؟
ممنون
|
سلام میکروفون رومیزی ای فور تک بگیرید قیمتش 85 تا 90 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shervan360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shervan360 (28-11-19)
ممنون راستش قصد خرید همین رو داشتم اما در دیجی کالا دیدم نوشتن که خیلی کیفیتش بد هست و مردد شدم و هزینه بیشتر برام سخت هست از طرفی این اگر خیلی ضعیف باشه هم که به درد نمیخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید اندازه هزینه ایی که میکنید انتظار داشته باشید . با این بودجه انتخاب بهتری نداریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shervan360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
باید اندازه هزینه ایی که میکنید انتظار داشته باشید . با این بودجه انتخاب بهتری نداریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shervan360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
QR7X (28-11-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks