مانیتور استوک ارزش خرید داره و مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red billy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور استوک ارزش خرید داره و مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red billy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
red billy (05-02-22)
|
سلام عذر میخوام من در نهایت رفتم یک کیس استوک بستم بجای مینی کیس با مشخصات زیر فقط میخوام بدونم حتما لازم نیس توی این کیس از کارت گرافیکLow profile استفاده بشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال دیگم اینه تصمیم گرفتم حدود 10 تا سیستم برای بازی های قدیمی مثل کانتر سورس و وارکرافت اینا میتونم از مینی کیس بدون کارت گرافیک استفاده کنم ؟
کیس و هارد و کارت گرافیک نو هستند بقیه استوک
مشخصات سیستم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط red billy در تاریخ 15-03-22 انجام شده است
اگر منظورتون گرافیک آنبرده بعید میدونم مشکلی باشه . کانتر سورس با گرافیک آنبرد ران میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red billy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بعدا این 1030 هم روی مینی کیس بزارم ؟ hp8300 ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اجرای این بازی های سبک که استفاده از مینی کیس اشکالی نداره ؟ خیلی ارزون تر درمیاد راستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks