سلامی مجدد
MSI GM40 امروز به دستم رسید
موس خوبی هه
سیم اش اتفاقا اون جور که میگفتن ، هیچ مشکلی نداره و کلفت نیست . البته یه کم بزرگ هست اما اتفاقا توی دست خوب جا میشه ولی چون واسه دست های یه کم بزرگ طراحی شد ، اون دکمه های کنارش کاملا دقیق روی دست نمیافته که مشکلی نیست
این نرم افزار برای تنظیمات نداره؟ بقیه ی موس های هم رده اش داشتن انگار
من آخر نفهمیدم موس گیمینگ فرقش با موس معمولی (توی کارایی) چیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا من اینو روی 5000dpi میزارم ، سرعت اش برابر سرعت 1600dpi در موس قبلی ام (که 25 تومن خریده بودم) هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمیدونم حالا من اشتباه میکنم یا dpi معنی ای بجز این داره
یا مثلا متوجه نمیشم مثلا همین موسی که 30g شتاب داره با موس معمولی 25 تومنی (حالا نمیدونم شتابش چقدر بود) فرقش چیه . یا قضیه ی فریم ریت اش
ولی به هر حال من اینو واسه ی کیفیت اش گرفتم که ان شاء ا... به نظر میرسه خوبه (آخه توی این 11 سالی ، بجز اولین موسی که genius گرفته بودم و 4 سال داشتم ، بقیه ی موس ها را که موس 25 تومنی میگرفتم ، هر دو سال یا تهش 3 سال درمیون خراب میشدن . این آخری که عمر مفیدش 1 سال هم نشد . البته فقط اسکرولش خراب شد)
بالاخره ممنون از همه که راهنمایی کردن مخصوصا استاد امید و آقا آرشان
Bookmarks