roozbeh1580 (15-08-13)
سلام. من می خوام یه گیم پد وایرلس خوب بخرم که جنسش خوب و با کیفیت باشه و برام کار کنه.(یه هفته پیش یه دونه 50 تومانی خریدم هنوز یه هفته کار نکرده شوک هاش دچار مشکل شده.البته بعد از ماه رمضان می برمش تعویض می کنم ولی الآن می خوام یه چیز بهتر بخرم)
خودم نظرم روی Xbox 360 Controller for windows هست.اگه کسی قیمت داره بگه و اگه گیم پد دیگه ای می شناسین که بهتر باشه خوشحال میشم پیشنهاداتون رو بشنوم.
راستی یه سوال: میشه همزمان از دو تا گیم پد متفاوت استفاده کرد؟ منظورم اینه که مثلا هم گیم پدی که الان دارمو به سیستم وصل کنم و هم اونی که بعدا می گیرم و اونوقت دو نفره بازی کنیم.میشه؟!
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 17-07-13 انجام شده است
roozbeh1580 (15-08-13)
|
|
بچه ها نظری انتقادی پیشنهادی چیزی ندارین؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دقیقا منم میخوام یه دسته بازی بیسیم واسه لپ تاپم بگیرم که از دور وصل به تلویزیوک بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی بگیرم؟ چه مارکی؟ بیسیم یا باسیم؟
باتری؟؟؟؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-اونی که خودتون انتخاب کردین گیمپد خوبیه من خودم ماه پیش خریدم 190 تومن ازش راضیم.
2-دو گیمپد متفاوت رو من تا حالا استفاده نکردم اما فک کنم بشه.
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 17-08-13 انجام شده است
Ezio67 (18-08-13), mahdi1995 (16-08-13), roozbeh1580 (15-08-13)
90 تومان؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من 190 تومان قیمت دارم!(البته Wireless)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز واقعا معذرت میخوام اشتباه تایپی بود.منظورم 190 بود نه 90 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
يدونه Logitech بخر خودتو راحت كن
کاربر شهرسختافزار
دوستمون هم راست میگه Logitech هم گیمپد های خوبی داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks