سوال: کابل HDMI تفاوتی توی نمایش فیلم داره؟! در انواع فرمت ها و بیت ریت ها تا بلوری ارجینال
یه چیز دیگه! اسکرول خیلی به دلم دلچسب نیست آیا با hdmi بهتر باید بشه!؟
monitor hp 2310m
graphic card nvidia 210 1gb
هر دو hdmi ساپورت میکنن
کاربر شهرسختافزار
سوال: کابل HDMI تفاوتی توی نمایش فیلم داره؟! در انواع فرمت ها و بیت ریت ها تا بلوری ارجینال
یه چیز دیگه! اسکرول خیلی به دلم دلچسب نیست آیا با hdmi بهتر باید بشه!؟
monitor hp 2310m
graphic card nvidia 210 1gb
هر دو hdmi ساپورت میکنن
آخرین ویرایش توسط fr_sdgh در تاریخ 06-11-15 انجام شده است
|
|
کارت گرافیک بهتری داشتید توصیه میکردم وصل کنید به HDMI اگر امکانش رو دارید یک کارت گرافیک بهتر بگیرید تا بتونید به بهترین شکل از قابلیت HDMI استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fr_sdgh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مختصر درباره HDMI
HDMI پورت و کابل پیشفرض بر روی بسیاری از HDTVهای جدید، پخش کنندههای بلو ری، اپل تیوی، بسیاری از کامپیوترهای جدید و کارتهای گرافیکی و ابزارهای متنوع ویدئویی دیگر است. استفاده از این کابلها و پورتها بسیار آسان است و متصل کردنشان به یکدیگر از نظر سادگی همانند متصل کردن ابزارهای USB به پورت مربوطه است و خطر خمیدگی پینها در آنها کاملاً از بین رفته. کابلهای HDMI می توانند صدا و تصویر را به صورت همزمان بر روی خود عبور دهند و به کابل مجزایی برای انتقال صدا نیاز نیست و این کابلها قادر هستند تا محتوای HD با رزلوشن ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ را به همراه ۸ کانال صوتی ارائه نمایند. همچنین از شیوهء رمزنگاری HDCP نیز پشیتبانی به عمل میآورند و برای هر منظوری تنها یک کابل HDMI نیاز است تا مثلا کامپیوتر یا ابزار ویدئویی خود را به تلویزیون یا مانیتور متصل نمائید.
fernaspe (07-11-15), fr_sdgh (06-11-15), SajjadKhati (06-11-15)
کاربر شهرسختافزار
یه سوال در خصوص فایل تورنت من، اگه لطف کنید کسی جواب بده
این تورنت بلوری ارجینال هست، میشه دوبله های اضافش رو حذف کنم؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-11-15 انجام شده است علت: لینک سایت غیر مجاز
کاربر شهرسختافزار
لطفا اشاره کنید ، چرا کارت گرافیک من مناسب نیست؟!
من آخرش نفهمیدم این کابل VGA که من استفاده میکنم اسمش چیه و چه رزولوشنی رو ساپورت میکنه و همین طور چه بیت ریتی رو!؟
دقیقــا این کابل hdmi چه تفاوتی توی کیفیت فیلم من میگذاره! من یه فیلم بلوری ارجینال رو گذاشتم واسه دانلود ، سوال برام پیش اومده که مگــه این کابل VGA من، کدوم مشخصات فیلم رو ساپورت نمیکنه!
پس رزولوشن های بالاتر چیکار میکنن؟این کابلها قادر هستند تا محتوای HD با رزلوشن ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ را به همراه ۸ کانال صوتی ارائه نمایند.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-11-15 انجام شده است علت: لینک غیر مجاز
رزولیشن شما وابسته به مونیتوری که استفاده میکنید همچنین نسخه Hdmi دارد .کابل hdmi هم ارزان و گران ندارد . فرقی با هم ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fr_sdgh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (06-11-15)
کاربر شهرسختافزار
من کــه جواب ســوالاتـمو نگرفتـم
|
|
لینک وبسایت های غیر مجاز رو نگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fr_sdgh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره hdmi مطلب به فارسی زیاد هست . سرچ کنید متوجه میشید .
برای فیلم های full hd و بالاتر باید سخت افزار قوی داشته باشید و گرنه تصویر ریپ میزنه . نوع کابل هم فرقی نداره .
مونیتور شما ماکزیمم 1920*1080 نشون میده . رزولیشن بالاتر رو نشون نمیده .
fr_sdgh (06-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks