سلام مادربرد من asus p5kpl lga 775 هست میخوام فن پردازنده رو عوض کنم حتما باید مدلی که کانکتور برق 3 پین داره بخرم یا میشه از 4 پین هم روش استفاده کرد؟
سلام مادربرد من asus p5kpl lga 775 هست میخوام فن پردازنده رو عوض کنم حتما باید مدلی که کانکتور برق 3 پین داره بخرم یا میشه از 4 پین هم روش استفاده کرد؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein1286 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چهار پین هم میتونید روی سوکت سه پین نصب کنید . یکی از پین های فن خارج از کیس سوکت فن قرار میگیره .
Hossein1286 (07-07-21)
بعد اینکه تو این حالت مشکلی روی کنترل سرعتش پیش نمیاد؟ الان فن فعلی من 4 سیم داره و تو قسمتی که نوشته cpu_fan کاملا متصل شده یعنی بردم سوکت 4 پینه؟
کنترل کامل روی سوکت های چهار پین ولی در حدی که کار شما راه بیوفته پاسخگو هست . من مدل برد شما رو خاطرم نیست . باید خودتون چک کنید که cpu fan سه پین هست یا چهاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein1286 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hossein1286 (07-07-21)
4 پین هم میتونید روش بندازید همونطور که دوستمون گفتن یه پین بیرون میمونه و کنترل سرعت هم کار پین سوم هست
کار پین چهارم Report RPM هست برای همین توی نرم افزارهای گزارش اطلاعات آنی سخت افزار سرعت فن های سه پین رو نشون نمیده
اما از تو بایوس میتونید ولتاژ یا درصد یا حالت (سایلنت ، نرمال، توربو) رو تنظیم کنید
مادربوردتون هم تا جایی که یادمه سه پین هست
ScreenShot_20210705030519.png
آخرین ویرایش توسط XFXForce در تاریخ 05-07-21 انجام شده است
To improve is to change. To perfect is to change often
Hossein1286 (07-07-21)
ممنون از راهنمایی هاتون فک کنم 3 پینه درسته؟
عکسی که من آپلود کردم دقیقا خود مادربردمه مدل se
آخرین ویرایش توسط Hossein1286 در تاریخ 05-07-21 انجام شده است
|
عکس مشخص نیست . ولی احتمال داره چهار پین باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein1286 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hossein1286 (07-07-21)
کیفیت عکس بالا نیست اما اینجوری که من میبینم انگار پین مخصوص پردازنده 4 پین هست اما اون یکی سمت هم یه 3 پین داره برای فن های دیگه
To improve is to change. To perfect is to change often
Hossein1286 (07-07-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks