با درود
دی وی دی رایتری دارم
میخوام درش عوض کنم
و توسی بزنم
همونی که تو کارتن برامون گذاشته
هر کاری کردم جلوی این رایتر عوض نشد
باز نشد
چجوری هست؟
پیچ داره؟
فنری داره؟
زوری هست؟
کاربر شهرسختافزار
با درود
دی وی دی رایتری دارم
میخوام درش عوض کنم
و توسی بزنم
همونی که تو کارتن برامون گذاشته
هر کاری کردم جلوی این رایتر عوض نشد
باز نشد
چجوری هست؟
پیچ داره؟
فنری داره؟
زوری هست؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط satelliteir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید اول حالا یا با سوزن ... یا برق پاور بهش وصل کنی ... درش رو OPEN کنی ... به طوری که در حالت Eject باشه ... حالا پنل جلویی رو که دو تا زائدگی داره در قسمت زیرش داره ... ( شماره 1 ) ... با دست راحت در میاد ... این رو که در آوردی نوبت میرسه به قسمت (شماره 2) که ... اول باید 4 تا پیچ زیر ROM رو باز کنی ... و تهش رو در بیاری ... بعد اون قسمت هایی که علامت زدم رو به وسیله نوک یه پیچ گوشتی 2 سو به صورتی که با یه کهنه پیچیده شده باشه ( واسه اینکه زخم نشه ) به سمت داخل فشار میدی و پنل رو به سمت بیرون فشار میدی ... به راحتی در میاد ... پنل جدید رو جایگزین کن ...و دقت کنید که هر 3 طرف جا رفته باشه ... 4 پیچ رو ببندید و حالشو ببرید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (20-06-09), htondkar (20-06-09), satelliteir (20-06-09)
کاربر شهرسختافزار
خوب شد گفتی برادر
این قدر فشار دادم با چاقو تیز بر بهش
که داشت می شکست
شانس اوردیم
کاربر شهرسختافزار
مارک DVD Writer تون چيه؟
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمارکش رو میخوایید چیکار ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همشون به یه شکل تعویض میشن ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خير وحيد جان. اينجوريا هم نيست. واسه مثال Panel جلوي Sony DRU-800A تا Sony DRU-840A رو با فشار دادن پين بصورت کشويي راحت در مياد و دو تا Panel يدکي هم داخل پکيجش قرار داره. اما اکثر رايترها اينگونه نيستند مثل Plextor 800A و يا HP 1035i و ... و در اين رايترها Panel جزئي از سيني ديسک خور بوده و جدائي ناپذير از آن است. پس وحيد عزيز تا مدل مشخص نباشه نظر قطعي نميشه داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تقديم احترام.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 22-06-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks