اگر موست ای فور تک بود میشد جفتش کرد.ولی موس های دیگه نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshad7395 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر موست ای فور تک بود میشد جفتش کرد.ولی موس های دیگه نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshad7395 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farshad7395 (16-12-19), iranpg (17-01-21), Speed Racer (16-12-19)
|
من برای موس های logitech دیدم که میشه. حتی خود شرکت نرم افزار جفت کردن با دانگل جدید رو داره مثل اینکه. گفتم شاید برای من بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امیر ازادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حقیقتش اینه که موس من مشکل پیدا کرد همون اول، فرستادم گارانتی(آواژنگ). بعد یه ماه با دانگل ایسوس واسم فرستادن. دانگل جا به جا شده. قبول هم نکردن کلا :/ گفتن "امکان نداره چنین چیزی" :))
اون دانگل خود شرکت که کار میکنه نه دانگل متفرقه . متاسفانه کاری نمیشه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshad7395 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farshad7395 (16-12-19), Hoosha (19-12-19)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی اگه یه دانگل انکر باشه، میشه با موس انکر جفت کرد؟ یا کلا نشدنیه؟
بعضی از سازنده ها ممکنه امکان و اجازه این کار رو بدن . فقط با تست کردن میشه فهمید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farshad7395 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farshad7395 (16-12-19)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امیر ازادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک موس A4tech بیسیم خریده بودم که هنوز یک ماه کار نکرده بودم این دانگلش شکست روی اشتباهم. راهنمایی می کنی دانگلش از کجا بخرم. اگه می شه باید بگردم ببینم مدلش چی بود چون دم دستم نیست. اگه راه داره. اگه راه نداره بدون دانگل قابل فروشه یا بندازم سطل آشغالی
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امیر ازادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه راهنمایی کنید
A4tech Rn 10b Driver
سلام برای سوال تاپیک بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (19-01-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks