والا تا اونجایی که من الان 3 سال از UPS بانک خبر دارم دارند هر سال باطریش رو عوض می کنند و خوب توی تابستان سال پیش هم به دلیل نا به سامان بودن وضعیت برق برق از کنتر 3 فاز رد شده بود و خوب باعث نابودی همه چیز شد

بعدش هم بحث سر بهترین محافظ هست نه چیزی که به عنوان نگه دارنده برق باشه و به عنوان محافظ ازش استفاده بشه قیمت های UPS کجت

ساخته شده به صورت دستی اینه که شما یک ترانس و یک مدار تعبیه کنید قبل از ورود به سه راهی و بعد از اون ازش و بعد می تونید شما مطمعن ترین نوع سه راهی رو داشته باشید و بهترین محافظ رو فکر کنم خرجش هم به 50 تومان نرسه
دوست عزيز. بنده منظور شما رو متوجه نمي شم. يعني شما مي فرمائيد باطريهاي UPS هر سال يکبار بايد تعويض بشن؟! اگر درست برداشت کرده باشم و منظورتون اين هستش کاملا اينتو رد مي کنم. الان من 3 ساله که واسه مشتريهام UPS هاي 120000 توماني به بالا خريدم و باطريش بدون مشکل داره کار ميکنه. واسه ادارمون هم 5 ساله که يه UPS با باطريهاي External که در يه محفظه کيس مانند هست داره کار ميکنه. اين از اين.
اينکه دستگاههاي تايمر و يا اونايي که هنگام نوسانات برق رو قطع مي کنن بحثي کاملا جداست و ذاتا هم جالب نيست. به نظر من محافظ بدون مدار استابلايزر بدرد نمي خوره.