بهترین محافظ برای کامپیوتر یک پاور خوب و درجه یک است
به غیر از ان یک استابلایزر ، چیز دیگه نبودنش بهتر از بودنش هست.
بهترین محافظ برای کامپیوتر یک پاور خوب و درجه یک است
به غیر از ان یک استابلایزر ، چیز دیگه نبودنش بهتر از بودنش هست.
|
|
تایید میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور من گرین 580 وات هست و اگر ولتاژ تا 100 ولت هم کاهش پیدا کنه به خوبی کار میکنه .
بارها شده بر نوسانات بسیار غیر عادی داشته مثلا یهو انگار که برق قطع بشه طوری که چراغها چشمک زدن و یخچال و تلوزیون خاموش شدن ولی من در حالی که داشتم با سیستم کار میکردم هیچ مشکلی برام پیش نیومد . فکر کنم به دلیل ظرفیت بالای خازن وردی پاور بوده
کاربر شهرسختافزار
محافظ، استابیلایزر، یو پی اس: این محافظ ها در صورت کاهش ولتاژ یا افزایش آن از حد مجاز (180-240) خروجی را قطع می کنند. به علاوه در صورت قطع و وصل برق حدود 5 دقیقه وصل برق خروجی را به تاخیر می اندازند. تاخیر 5 دقیقه ای هم به پیستون موتور یخچال کمک می کند تا با سرد شدن پایین رفته و استارت راحت تری داشته باشد. استابیلایزها هم به نوعی دقیق تر همین کار را انجام می دهند اما برق را قطع نمی کنند بلکه ولتاژ را ثابت می کنند. یو پی اس هم که برای ذخیره و استفاده در زمان قطع برق است.
از آن جا که اکثر وسایل الکترونیکی مخصوصن پاور کامپوتر سوئیچینگ هستند، قابلیت کار در ولتاژهای 90 تا 250 را دارند.
در نتیجه بنا به گفته ی دوستمان هزینه کردن برای یک پاور مناسب معقولانه تر و به صرفه تر و کاراتر است.
Hamid2547 (17-02-10), molana (23-11-09), rostamiani (10-04-10)
کاربر شهرسختافزار
درستش کردم
آخرین ویرایش توسط mycircuit در تاریخ 25-06-12 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks