ارزش تعمیر و وقت گذاشتن ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من یک ماوس دارم که بعد از اتصال پورت usb به سیستم چراغ LED ماوس روشن میشه
اما نشانه گر ماوس حرکت نمی کنه. در واقع حرکت میلیمتری داره.و بعد از مدت کوتاهی چراغ LED هم خاموش میشه
اما وقتی یک ماوس دیگه رو به همون درگاه وصل می کنم، اشاره گر ماوس خیلی سریع هم حرکت می کنه
میخواستم بدونم خرابی در کدوم قسمت ماوس هست. و اینکه آیا امکانش هست که بتونم قطعه خراب رو
با قطعه سالم از یک ماوس دیگه تعویض کنم؟
مرسی
|
|
ارزش تعمیر و وقت گذاشتن ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi_321 (19-01-16)
کاربر شهرسختافزار
آخه من این ماوس رو با دلار هزار تومان به مبلغ 23 تومان خریدم.و فقط 1 سال کار کرد.در حال حاظر هم هر کجا سر زدم، این ماوس رو نداشتن
تنها ماوسی بود که از عملکردش راضی بودم
حالا بی زحمت اگه راهی هست به من بگید انجامش بدم
مرسی
کاربر شهرسختافزار
خیر دوست عزیز. کابل سالم هست
حالا مشکل از کجا میتونه باشه؟؟
ایسی کنترلرشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دمت گرم
داداش یعنی میشه با تعویض آی سی خراب با آی سی یک ماوس دیگه درستش کرد؟
دوست گرامی احتمالش هست از راه دور هم نمیشه نظر دقیقی داد. موس ارزش تعمیر ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_321 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi_321 (21-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks