سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستگاهی میخواهید عمری کار کنه هیوندای عالیه HP7160BL
ارزونتر
المکس مدل E.B 631
کاربر شهرسختافزار
سلام میخوام یه بلوور بگیرم که چند وقت یبار که کیس رو سرویس میکنم ازش استفاده کنم چون تو خوزستان خاک معلق در هوا زیاده و خیلی سریع کیس پر از خاک میشه.
توی سایتهای مختلف مخصوصا دیوار مواردی هستن که قیمتشون بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هست.میشه بگید که اینا کارکرد و ماندگاری خوبی دارن؟ البته فقط برای سیستم شخصی استفاده میشه نه تعداد زیادی سیستم.
اگه مواردی که گفتم خوب نیستن که لطفا چند مورد معرفی بفرمایید.
مارکهایی مثل macher - upsprit - horse - edon - greatec - proxima - okem - boss
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 21-08-21 انجام شده است
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستگاهی میخواهید عمری کار کنه هیوندای عالیه HP7160BL
ارزونتر
المکس مدل E.B 631
AMINREZA (20-09-21)
کاربر شهرسختافزار
ممنون باید سرچ کنم قیمتا رو ببینم چجوریه
کاربر شهرسختافزار
سلام وقت بخیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به پیشنهاد شما این بلوور رو برای نظافت کیس و خودرو و ... خریدم.
با توجه به قیمت نسبتا بالای این بلوور ایا مورد خاصی هست که با رعایت کردنش بتونم عمر مفید دستگاه رو افزایش بدم ؟
سپاس...
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد خاصی نیست . این قطعه سال ها کار میکنه و جای نگرانی نیست .
AMINREZA (20-09-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks