نرم افزار رو از اینجا دانلود کنید نسخه استیبل رو
ThrottleStop (9.4.2 Beta) Download | TechPowerUp
و تنظیمات زیر رو اعمال کنید براش.
من 4 تا پروفایل ساختم شما میتونید مثلا 2 یکی در حال idle و یکی گیمینگ بسازید یا حتی یکی هم اورکلاکینگ
به اسکرین شات ها دقت کنید و تیک هایی که تو هر پروفایل خورده فرق دارن و همه رو اعمال کنید.
تنها چیزی که عددش ممکنه فرق خواهد داشت مفدار آندرولت هست که ممکنه کمتر یا بیشتر بتونید آندرولت کنید که با تست میتونید به بالاترین دست پیدا کنید.
خود نرم افزار Bench هم داره که بعد از اعمال آندرولت اون رو ران کنید و ببینید که فریز میشه یا نه، اگر شد باید کمی عدد آندرولت رو کمتر کنید.
فقط دقت کنید که هر مقداری رو به عنوان offset به cpu core میدید به cpu cache هم همون مقدار رو بدید.
گرافیک داخلی پردازنده رو هم از بایوس غیر فعال کنید. که باعث کمی کمتر شدن دما میشه.
ScreenShot_20211011071217.png
تنظیمات power saving
ScreenShot_20211011071230.png
balanced
ScreenShot_20211011071249.png
gaming
ScreenShot_20211011071327.png
Performance
ScreenShot_20211011071347.png
تنظیمات options
همونطور که مشاهده میکنید من تیک نمایشگر دمای پردازنده و گرافیک توی سیستم تری رو هم زدم که میتونید اگر نمیخواید شما تیک نزنید.
و برای دمای گرافیک تیک آلارم رو زدم و عدد پایین تری رو برای هشدار ست کردم.
ScreenShot_20211011071431.png
تنظیمات آندولتینگ پروفایل ها (دقت کنید شما از اعداد پایین تر شروع کنید برای مثال با -40 وهی اعمال کنید و با بنچ نرم افزار تست کنید که جواب میده یا فریز میشه. وقتی اونقدر بالابردید که توی تست فریز شد از اون عدد 5 تا کم کنید و دوباره تست کنید که تقریبا میشه نهایت عدد ممکن برای پردازنده شما. و تو پروفایل های با فرکانس پایین تر عدد بیشتری میتونید وارد کنید.
Bookmarks