سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوتوس کاملا توانایی خنکسازی این پردازنده ها را دارد .بدون مشکل و با دمای عالی
کاربر شهرسختافزار
سلام با توجه به اینکه توان نوتوس۴۰۰ در سایت گرین ۱۶۰ وات نوشته شده و پردازندههای 9700k و 9900k توانشون ۹۵ وات هست به نظرتون استفاده از این فن برای این پردازنده ها چطور جواب میده؟
داغ میکنن،یه کولر معمولی روبه پایینه برای این پردازنده ها،خوبه یا کلا خنکشون میکنه؟
اگه کسی برای همچین پردازنده هایی استفاده کرده ممنون میشم تجربشو بگه
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوتوس کاملا توانایی خنکسازی این پردازنده ها را دارد .بدون مشکل و با دمای عالی
کاربر شهرسختافزار
حتی در لود ۱۰۰درصد؟
میشه بپرسم پس چرا بعضیا اصرار دارن که از کولر مایع استفاده بشه؟ چون نسبت به نوتوس قیمتاشون خیلی بالاست
یه سوال فراموش کردم بپرسم اینه که نوتوس ۴۰۰ تو کیس استرایکر گرین جا میشه به راحتی؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 23-05-21 انجام شده است
کی اصرار داره واترکولینگ نصب بشه !!؟؟ .مهم اینه که این خنک کننده میتونه حرارت پردازنده را کاهش بدهد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله نصب میشه .
کاربر شهرسختافزار
منظورم بعضی از سایتهای بررسی بوده که قبلا دیدم. ممنون از جوابتون
کاربر شهرسختافزار
سلام من نوتوس ۴۰۰ نصب کردم اما اصلا با نوتوس ۲۰۰ فرقی نداشت برای i5-8400 دما کمتر که نشد یکمم بیشتر شد. حداقل دما یکی دو درجه بیشتر شد و حداکثر دما هم تفاوتی نداشت در لود صد درصد!(انتظار داشتم حداقل چند درجه کمتر بشه)
نمیدونم مشکل از کجاست چون خمیر سیلیکون هم بهترین مارک بازار استفاده کردم که کولرمستر بود.
|
|
این خیلی عجیبه با شرکت گرین و بخش R&D تماس بگیرید .
کاربر شهرسختافزار
یعنی باید هم دمای بیکاری هم دمای لود صددرصد چقد پایینتر از نوتوس ۲۰۰ باشه؟
حداقل 6 تا 7 درجه کمتر باشه . غیر از این یا خنک کننده اشتباه نصب شده یا خمیر فاسده یا مشکلی در خنک کننده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a27f87 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با شرکت گرین که تماس گرفتم گفتن که چون دمای محیط یکم زیاد شده ممکنه دلیلش این باشه یا چون روی حالت pwm هست. فن رو از روی حالت خودکار برداشتمش و گذاشتم روی ۱۰۰درصد اما دما تغییر نکرد.از خمیر سیلیکون و روش نصب مطمئنم. البته تو اتاق الان کولر روشن نیست و نسبت به زمستون خوزستان چند درجه دما بالاتره.ممکنه دلیلش همین باشه؟
اگه خود خنک کننده مشکل داشته باشه چطور میشه تشخیص داد چون داره مرتب کار میکنه و حداقل از نظر ظاهری سالمه!
آخرین ویرایش توسط a27f87 در تاریخ 28-06-21 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks