آقا تمام حرفت رو قول دارم مخصوصاً بخشی که گفتی خود مردم...متأسفانه تو بازار ما کم آدمی پیدا می شه که دلش به حال مردم بسوزه و دنبال برد برد باشه همه دنبال جیب خودشونن با هزینه ی کمتر وارد کنند سود بیشتر کنن ببخشید گوربابای مردمم کردند که بدبختا اگر خراب بود چقدر باید تایم بذارند تا بلکه بتونند از وسیلشون استفاده کنند یا این که اصلاً جنس کم کیفیت تر رو استفاده کنند!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AlleN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد دولت هم تو این سایت نمی شه صحبت کرد متأسفانه بعد از اتفاقی که برای پی سی دانلود افتاده شائبه ی این وجود داره که همه ی این سایت ها یه جورایی دست به دست بعضیا هستند چون با کوچکترین انتقادی فرتی یا پست رو پاک می کنند یا بن می کنند...فکر می کنم هنوز تو این مملکت پایه های عدالت خواهی وجود نداره!!!از ترس این که یه فروم بسته شه یا این که یه کسی به ظاهر از یه افتخارش کم شه سریع صدای عدالت رو خفه می کنه...با این که پی سی نتورک رو خیلی دوست دارم نسبتاً فضای خوب یداره اما از این بابت هم انتقادی که بهش همیشه و هر جا وارد خواهد بود حالا باز هم من رو بن کنند ایرادی نمی بینم برای همینم امضام رو تغییر دادم و حالا حالا به فکر تعویضش نمی افتم(وارد حاشیــــــــــــــــــه شدم شید)...
در تأیید حرف آقای بهادر امید هم بگم که بله تا حد زیادی هم مردم ما نسبت ب چین حساس شدن زیاد...چون نیروی کار تو چین ارزونه و خیلی از کشورای آسیایی کشورای بزرگ)آمریکای بی ادب جهان خوار و کشورای اروپایی این صنعت)ترجیح می دن لایسنسشون رو در اختیار این کشورها قرار بدن تا بتونن دز همه جا فروش داشته باشند و این مطلقاً!!!!به معنای پایین اومدن کیفیت نیست بلکه جنس خوب چینی هم کیفیت بسیار خوب یداره اما دریغ که تو مملکت ما!!!]مون بحث مردم بی فکر هست که کمتر سراغ جنس خوب می رند و بیشتر دنبال سود بیشترندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدجنس چینی یا غیر چینی نداریم . تمام شرکتها بخش بزرگی از تولیدشون در چین هست . کلمه چین برای ما بد جا افتاده .

Bookmarks