سلام
این مدل خمیر
مشخصات، قیمت و خرید خمیر سیلیکون دمارو مدل D4+Sliver | دیجیکالا
کیفیتش چطوره؟
ظاهرا رو کاغذ با gt-4 premium فرقی نداره ولی قیمتش 70 هست!
سلام
این مدل خمیر
مشخصات، قیمت و خرید خمیر سیلیکون دمارو مدل D4+Sliver | دیجیکالا
کیفیتش چطوره؟
ظاهرا رو کاغذ با gt-4 premium فرقی نداره ولی قیمتش 70 هست!
|
سلام
لینک سایت حذف شود
چیزی که نه بررسی داره نه سازنده اصلیش مشخصه رو نمیشه ارزیابی کرد . خمیر حرارتی گرین چندین ساله در بازاره و جوابش رو پیش کاربران و افراد حوزه سخت افزار پس داده است . هر کی یک سرنگ خمیر پر کنه و با اسم جدید بفروشه نمیشه اطمینان کرد و فقط در ایران اتفاق میفته /
a.support (07-09-21)
4 تا گرید مختلف داره که باید یک نفر وقت بذاره و با یه سی پی یو دما بالا و هیت سینک خوب تستشون کنه تا حقیقتشون مشخص بشه. بنظر مدل D3+Alumina از برند های متفرقه و چینی بازار بهتره. من روی یک سیستم معمولی تست کردم جواب داد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vardipoor.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. سازندش که مشخصه. یک شرکت دانش بنیان به اسم شریف فناوران آنیل در حوزه شیمی که ادرسش هم شهرک علم و فناوری پژوهش هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیر سیلیکون گرین خیلی نایاب شده و به همین خاطر قیمتش الان بیستم بهمن 1400، حدود 570 هزارتومنه. شما انتظار دارین با خمیر سیلیکون 50 هزار تومنی یکی باشه؟!
طبیعتا کسی که سیستم تاپ لول بازار رو جمع میکنه میره خمیر سیلیکون رده بالا هم استفاده میکنه. بحث سر سیستم های میانرده و خمیر های میان رده است
آخرین ویرایش توسط h_asadbeigi در تاریخ 10-02-22 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h_asadbeigi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
االان تا دلتون بخواد شرکت اسمی به نام دانش بنیان هست . محصول نهایی مهم است . این که محصولات چینی رو فله بخریم و به اسم تولید داخل و شرکت دانش بنیان بفروشیم ایراد مسئله است . اگر شرکت دانش بنیان هست باید بتونه خمیر حرارتی رو درست کنه که قابل رقابت با خمیرهای معتبر و تایید شده جهانی باشه و برای تست به لابراتورها و سایت های بررسی کننده ارسال کنه . برای خمیرهای متفرقه محصولات چینی با همون کیفیت و شاید قیمت پایین تر وجود دارند .
این توضیحات من رو که بالای 20 سال سابقه در زمینه سخت افزار قانع نمیکنه تنها مدرک قابل قبول من بررسی ها معتبر است نه دانش بنیان بودن یا زیر پله ای بودن آن شرکت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vardipoor.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.
دقیقا همین مدل روی یک لپ تاپ میان رده و ps4 تست کردم و با ضخامت های مختلف امتحان کردم و بنظرم مشکلی از نظر ضخامت و نحوه استفاده ازش وجود نداشت.
در هردو دستگاه حتی به سختی بوت میشدن و نمیشد کوچیک تری تستی گرفت از دما ،نمیتونست گرما رو به هیت سینک انتقال بده ،سرعت چرخش فن ها به بالاترین حد ممکنه میرسید ولی هیچ گرمایی حس نمیشد و سیستمها ارور میدادند و خاموش میشدند
بنظرم استفاده نکنید خیلی بهتره
تفاوت عملکرد واقعی که داره متفاوت است از عملکرد اسمیش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks