پاورتون مدلش چی هست؟
سلــلم
دو سه ماهه که موس (ساده) من تو محیط ویندوز و بازی خود به خود از کار میفته و تنها راه حل هم ریست کردن و یا هایبرنیت کردنشه.دلیلش چیه؟! راه حل چی؟!
نمیدونم ولی فکر کنم که اشکال از رم ها باشه (دوتا رم DDR2 یک گیگ با برند های مختلف = 2GB) در ضمن از ویندوز سون استفاده میکنم و تمام درایور ها رو هم نصبوندم
مشخصات سیستم :
Mainboard : ECS GF7050VT-M5
Chipset : nVidia GeForce 7050
Processor : Intel Pentium D @ 3066 MHz
Number of Core : 2
Physical Memory : 2048 MB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 2 x 1024 DDR2-SDRAM
Video Card : NVIDIA GeForce GT 520
Hard Disk : MAXTOR 80 GB
Operating System : Windows 7 Ultimate Professional 6.01.7601 Service Pack 1
DirectX : Version 10.00
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
پاورتون مدلش چی هست؟
wop (09-09-12)
مدلشو نمیدونم ولی مطمئنم که مال پـــاور نیست چونکه چراغ موس روشن میمونه ولی کار نمیکنه
زندگی تنها دو چیز به من آموخت : آرزوی مرگــــــ و مرگــــــ آرزو
ولی هم چنان امــیــــــــــــــدوارم
عضو VIP شهرسختافزار
ــــــــــــــ PS2
عضو VIP شهرسختافزار
همونطور که جواد جان گفتن ، مشکل میتونه از پاورتون هم باشه ( این که چراغ ماوس روشنه دلیل نمیشه !)
به هر حال پیشنهاد می کنم سیستم رو به سیم ارت وصل کنید .
من در مغازه مشکلی مشابه شما رو دارم ، سیستم هایی که در یک طرف هستند و به سیم ارت متصل اند ، مشکلی ندارن ، در طرف دیگه ی مغازه که سیم ارت متصل نیست این مشکل به کرات برام بوجود میاد و با ریستارت حل میشه .
|
|
ممنون ولی سیم ارت رو باید به کجای سیستم وصل کرد؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
logic Model : 500V - F8برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط wop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمتاسفانه پاورتون هم جزء پاورهایی هست که اصلاً بهش اعتباری نیست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط wop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال ؛
برای سیم ارت ،شما یک رشته سیم برق رو به یکی از پیچ های پاور که به کیس متصل میشه وصل کنید و سر دیگه اون رو ترجیحاً به لوله ی آب (لوله های فلزی)و یا چهارچوب فلزی درب اتاق(اگر اسکلت ساختمان شما فلزی بوده و انتهای اون در زمین خاک شده باشه) و در غیر اینصورت با یک سمباده لوله گاز رو خراش داده و به اون وصل کنید .
کاربر شهرسختافزار
باید با یک پاور دیگه تست کنید اعتباری به این پاور نیست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks