سلام
چند وقت پیش چند صفحه ای از یک کتاب در مورد ارت خوندم و چیزی دستگیرم نشد.
دوست دارم در مورد ارت بدونم و تو یک تاپیک گفته شد که کیس به ارت وصل شود بهتر است-چطور وصل کنیم و چه تاثیری دارد
سلام
چند وقت پیش چند صفحه ای از یک کتاب در مورد ارت خوندم و چیزی دستگیرم نشد.
دوست دارم در مورد ارت بدونم و تو یک تاپیک گفته شد که کیس به ارت وصل شود بهتر است-چطور وصل کنیم و چه تاثیری دارد
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.
شما یک فازمتر به بدنه ی کیس بزنید،متوجه وجود برق میشید که در حد ضعیفی هستش.این مقدار ولتاژ اصولا نباید وجود داشته باشه و باید 0 ولت باشه.چراکه بدنه ی آهنی کیس دقیقا به شاسی مادربرد متصل هست و شاسی مادربرد هم به سیم نول پاور(مشکی رنگ) و این باعث میشه که کلیه قطعات سیستم دچار اصطحلاک بیشتری بنشد.(مخصوصا هارد)
پس برای اینکه این ولتاژ مزاحم تاثیر کمتر بگذاره،اولین کاری که می کنند اینه که از واشر های کاغذی زیر جای پیچ مادربرد روی کیس استفاده می کنند،هارد رو با بست های پلاستیکی روی کیس نصب می کنند.
و بهترین و آخرین راهکار اینه که از سیم ارت استفاده بشه که این ولتاژ مزاحم،به طور کامل تخلیه بشه. یک سیم به بدنه آهنی کیس وصل میشه و سر دیگش به لوله ی آب و یا چهارچوب آهنی در و پنجره یا اسکلت آهنی ساختمان.(به قسمتی که میخواد وصل باشه،نباید رنگ خورده باشه که اتصال به درستی برقرار بشه) پس از وصل کردن ارت،دیگه نباید شاهد هیچ گونه برقی روی بدنه کیس و قطعات باشید.
javadshahvand (05-09-12), life24 (07-09-12), mehrdad_ab (05-09-12), nima_hl (05-09-12), smrbh (06-09-12)
در مورد چاه ارت چیه و چه مواقعی استفاده داره
این سیم های ارت که بعضا بزرگ و قوی هستند رو میزنن تو زمین؟چند متر زمین رو گود میکنند؟
سلام
ببخشید سوالم مبتدی هست.از چه نوع سیمی استفاده کنیم. این سیم های نازک ها کافیه و این سیم را به کجای کیس دقیقا وصل کنم؟ متراژ سیم مهم هست؟چون تا چهارچوب فاصله دارم اصولا چرا کسی این کار را انجام نمیدهد
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطر، متراژ و نوع سیم مهم نیست
اگر چهارچوب شما به شاسی ساختمان جوش شده باشد ( که معمولا اینگونه نیست ) برای ارت مناسب است در غیر اینصورت هیچ نتیجه ای ندارد
در خارج از ایران و کشورهای حسابی سیم کشی کل ساختمان مجهز به سیستم ارت می باشد و کسی مجبور نیست این کار را شخصا انجام دهد
در کشورهای درب و داغون هم معمولا تعداد کمی از این موضوع کلا خبر ندارد
من الان حدود 15 ساله همیشه برق منزل را از طریق استابلایزر فیلتر کرده و سیستم ارت را متصل مینمایم
در این مدت بنده هیچ گونه خرابی در دستگاههای الکترونیکم نداشتم
البته این به آن معنی نیست که اگر ارت استفاده نمیکردم حتما مشکل پیش آمد میکرد ولی ارت یک جور بیمه است و در شرایط خاص ناجی سیستم شما خواهد بود
djamir1 (07-09-12), life24 (07-09-12), mehrdad_ab (07-09-12), smrbh (07-09-12)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks