درود بر دوستان عزیز
اگر تا بحال از بردهای raspberry pi استفاده کردین و تجربه دارین من نیاز به راهنمایی دارم. میخوام ببینم میشه یک دوربین مدار بسته (مدل مادون قرمز) درست کرد که با باطری کار کنه
کاربر شهرسختافزار
درود بر دوستان عزیز
اگر تا بحال از بردهای raspberry pi استفاده کردین و تجربه دارین من نیاز به راهنمایی دارم. میخوام ببینم میشه یک دوربین مدار بسته (مدل مادون قرمز) درست کرد که با باطری کار کنه
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
|
ماجول دوربین داره
ماژول دوربین مادون قرمز RASPBERRY-PI - RPI NOIR CAMERA
ماژول دوربین مادون قرمز (دید در شب) رزبری یک برد قابل استفاده بر روی یک برد اصلی رزبری پای میباشد که همانند دوربین معمولی رزبری پای این برد نیز از طریق 2 سوکت ریز روی سطح بالایی برد به رزبری پای متصل میگردد. این درگاه قابلیت انتقال اطلاعات با سرعت بسیار بالا را دارد و بصورت اختصاصی برای انتقال اطلاعات بصورت پیکسل تعبیه شده.
ایعاد (25 میلیمتر * 20 میلیمتر * 9 میلیمتر) و وزن کم (3 گرم) این ماژولاین برد را برای پروژه هایی که اندازه و وزن اهمیت دارند بسیار ممتاز نموده.
سنسور این دوربین با دقت 5 مگاپیکسل میباشد و دارای فکوس ثابت بر روی لنز می باشد. برای گرفتن تصاویر ثابت این دوربین توانایی ثبت تصاویر با دقت 1944*2592 و همینطور ثبت ویدئو با کیفیت 1080p30 و 760p60 و 640x480p60/90 را دارد.
این برد در تمامی سیستم عامل های عرضه شده برای رزبری پای قابل استفاده است.
Mehrdad.A 88 (20-01-16), overclock990 (21-01-16)
کاربر شهرسختافزار
روش ویندوز خاصی باید نصب کرد ؟ و مهم تر از همه باطری میشه بهش وصل کرد ؟ تو سایتش یک چیزایی واسه باطری نوشته بود ولی نفهمیدم
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
amilreza (21-01-16)
چندین ورژن داره . چندین نوع لینوکس داره روی ورژن جدیدش 10 هم نصب میشه .
WINDOWS 10
* Snappy Ubuntu Core
* Ubuntu MATE
* OpenELEC
* OSMC
* Pidora
* RISC OS
* Raspbian
amilreza (21-01-16), Mehrdad.A 88 (20-01-16), overclock990 (21-01-16)
در مورد باتری هم یکسری باتری پک هست مثل این پاور بانک ها که از طریق USB به بردش وصل میشه و تغذیه اش میکنه . در کل این پلتفرم طوری طراحی شده که انعطاف بالایی دارد .
برای طراحی قسمت باتری پروژه های جالب زیاده فقط باید کمی وقت بگذاری .
مثل این
https://www.piborg.org/battborg
Dr. Monk's DIY Electronics Blog: Raspberry Pi Battery Power
amilreza (21-01-16), Mehrdad.A 88 (20-01-16), overclock990 (21-01-16)
کاربر شهرسختافزار
چی جالب که پاور بانک هم میشه استفاده کرد خیلی عالیه. اما مثل اینکه به آمپر پاوربانک حساسه
amilreza (21-01-16)
|
|
بله انعطاف زیادی داره . به خاطر همین هست که طرفدار های زیادی دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amilreza (21-01-16), Mehrdad.A 88 (21-01-16)
کاربر شهرسختافزار
از کمکت ممنون رفیق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش دوست من
اطلاعات خوبی هم در لینک زیر وجود دارد . در کل در سطح اینترنت مطلب برای این پلتفرم زیاد هست :
https://www.raspberrypi.org/help/quick-start-guide/
amilreza (21-01-16), Mehrdad.A 88 (21-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks