این تبدیلی که من گفتم و خیلی هم خوب کار میکنه و .... :

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دسته ی Ps هم سفیدش که نیست دیگه مشکیش به وفور پیدا میشه ولی باید حواست باشه خوبشو بگیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

میشه بگی چرا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بهترین و مقاوم ترین دسته ی بازی که زیره دست هر چیزی سالم میمونه اون هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رفیق من کلوپ داره و از این دسته ها داره دیگه واسه دستگاهاش بعد اینها هر روز زیر دست آدمهای سالم و نا سالم میچرخه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و هر بلایی هم به سرشون در میارن ولی 5 الی 6 ماهی یه واشر فقط عوض میکنن ازشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خلاصه من باشم اونها رو انتخاب میکنم !!! ولی بد نیست که در مورد اون دسته ای که نوید گفت هم تحقیق کنی فکر کنم خوب باشه من ندیدم تا حالا .
یعنی به نظرتون از همینایی که با تبدیل نیست و یه راست USB داره و قیمتشم کم نگیرم؟؟؟یعنی به درد نمی خوره....خیر سرم سال آخر دانشگاهما اما زده به سرم همچین یکمی به خودم روحیه بدم،باید مثلاً بیشتر درس بخونم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید زیاد وقت نخواهم گذاشت اما این جوریم نباشه سر گیم اول جواستیک بدرود حیات بگه و خرج بی خود بشه