این محافظ رو پیشنهاد میدم
گروه صنعتی پیشرانه
این محافظ رو پیشنهاد میدم
گروه صنعتی پیشرانه
Morteza.m1371 (14-09-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت پیشنهادتون...خرید آنلاین ندارن ؟؟...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درمورد خط هایی که رو تلویزیون افتاده نظری ندارین؟..نمیدونین از چیــه ؟
اون خیلی احتمالات هست که باید بررسی کنید . کابل مونیتور خود اینورتر مونیتور و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط naviiiid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (14-09-14), naviiiid (13-09-14)
کاربر شهرسختافزار
این عکسی که دادم مال تلویزیون هستش،نه مانیتور کامپیوتر...تلویزیون هم Samsung Serie 6 هستـــ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگفتین این سایت خرید آنلاین نداره ؟
نه این سایت اصلی این شرکت هست . برای خرید باید از طریق نمایندگی هاش اقدام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط naviiiid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-09-14), Morteza.m1371 (14-09-14), naviiiid (13-09-14)
کاربر شهرسختافزار
محافظ ولتاژ 321برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محافظ ولتاژ 322
SPN5044B/10 فیلیپس
یه محافظی باشه که 5 تایی باشه و usb هم داشته باشه با امکان قطع و وصل هر شاخه..عالی میشه...الان نگاه کردم برق اتاق 16 آمپر هستش که فک نکنم با اینایی که من وصل میکنم کم بیاره...100% مشکل از محافظ هستش...
بازم ممنون
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks