این ست مورد خوبیه
Gigabyte KM7600 Combo
GIGABYTE - PC Peripherals - Keyboard - Wireless - KM7600
سلام دوستان
این اولین پستم توی این انجمن هست
امیدوارم بتونم همراهی کنم مثل شما دوستان.
یه صفحه کلید و ماوس میخوام منتها اول توضیحات رو مطالعه بفرمائید بعد مشخصات مدنظرم رو مدنظر داشته باشین:
تا حالا کیبورد های فراسو و جنیوس و Tonb و A4tech داشتم ولی خیلی دستم درد گرفته این اواخر، از سال 76 دارم با کامپیوتر کار میکنم فقط 4 صفحه کلید و ماوس عوض کردم، کیبورد و ماوس الانم هم اینان که عکشون رو میذارم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتوجه به برنامه نویسیم و کار گرافیک و البته گاهی تا قسمتی بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میخوام یه کیبورد و ماوس بی سیم خوب بهم معرفی کنید.
مشخصاتی که میخوام داشته باشه:
سقف هزینه 160.000ت
نمیخوام مثل کیبورد فعلیم اذیتم کنه
بی صدا باشه هم صفحه کلید و هم ماوس (بخصوص ماوس)
حساسیت ماوسش خوب باشه
زود به زود باطریش تموم نشه!
دکمه هاش زیادی کوچیک نباشن
(بک لایت که بعید میدونم تو این رنج قیمت اونم بی سیم وجود داشته باشه)
خلاصه فکر کنید روزی 16 ساعت پای یه کامپیوتری و میخوای باهاش راحت کار کنی و ...
ممنون دوستان
|
|
این ست مورد خوبیه
Gigabyte KM7600 Combo
GIGABYTE - PC Peripherals - Keyboard - Wireless - KM7600
EHSANRF (17-08-15), Morteza.m1371 (17-08-15)
ممنون دوست عزیز ولی یخورده به اولین کیبوردم شبیهه منتها منهای اون دایره ایش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه خورده مدرن تر میخوام و راحت تر
EHSANRF (17-08-15), Morteza.m1371 (17-08-15)
با توجه به ماوس شون که dpi 1000 بیشتر ندارن
و البته ضد آب و گرد و غبار بودن و ... میتونین تا 160 معرفی کنین؟
مدل لاجیتک 155 تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EHSANRF (17-10-15), Morteza.m1371 (17-08-15)
|
|
http://yon.ir/mk330برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک قیمت از سایت معروف
دوتا گارانتی دارد . گارانتی آواژنگ به دلیل پشتیبانی بهتر و رسمی تر قیمتی که گفتم هست . گارانتی پانا ارزونترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EHSANRF (17-10-15), Morteza.m1371 (17-08-15), SOHR@B (18-08-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cougar MS-200M Mouse : 60.000
Cougar 200K Gaming Keyboard : 110.000
کیبورد رو بیسیم بگیرین مشکلی نیست ولی ماوس مهمه که با سیم وصل بشه ....
مهمترین برتری ماوس های سیم دار سرعت اوناست که یه فاکتور مهم تو بازی ها حساب میشه.
بعدم ,اگه وایرلستون خراب بشه ,شما هم ماوس رو از دست میدین هم کیبورد رو ....
ولی اینجوری ماوستون باز فعاله و میتونه خیلی کمکتون کنه ...
EHSANRF (17-10-15)
متاسفانه دو مدلی که فرمودین و همچنین بالاتر دیدیم به دلم ننشست و بی سیم نبودن مدلهای دیگه پیشنهاد بدین لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (17-10-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks