فن اشتباهه دوست گرامی چون ایجاد نویز میکنه و اختلال ایجاد میکنه . یک سینک مناسب برای چیپ اصلی بگذارید کفایت میکنه .
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید
میخواستم برای مودمم یه سیستم کولینگ درست کنم
میخوام یه فن 12 سانتی زیر مودم بزارم که هوا رو بکشه بیرون و زیر مودم رو هم سوراخ های بزرگ تری به صورت دستی درست کردم
فقط مشکلی که دارم اینه که به فن چجوری برق بدم؟
نظر خودم اینه که از آداپتور خود مودم یه سیم بکشم به یه تبدیل 4 سوکته بعد بزنم به فن.نظر شما چیه؟
keep Your Frends close,keep your Enemy closer
.Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK
Intel Core i7-4790K
GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10
Gigabyte R9 280 OC WF X3 3GB
Samsung 850 EVO 120GB
Green GP1050B-OC+ *Platinum*
Green X3+ Viper Gaming
|
|
کاربر شهرسختافزار
به همین فکر میکردم که نویز نندازه رو مداربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیت سینکی هست که بزارم رو چیپ و در مودم هم بسته بشه؟
یه فکر دیگه ام اینه که یه چیپ ترمو الکتریک بزارم رو چیپ مودم و روش هیتسینک وصل کنم
بازم نویز میده درسته؟
Intel Core i7-4790K
Samsung 850 EVO 120GB
Green X3+ Viper Gaming
tec لازم نیست . انواع سینک با اندازه های مختلف در پاساژ امجد هست . تهیه کنید و با چسب سیلیکون به چیپ مودم وصل کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HardWare-PrO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا من امروز رفتم دوتا هیت سینک خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان مشکلم اینه که هیت سینک کوچیکی که روی چیپ هست رو نمیتونم بکنم خیلی محکم توسط یه چسب سیلیکون مانندی چسبیده رو تراشه
چجوری بکنمش؟
Intel Core i7-4790K
Samsung 850 EVO 120GB
Green X3+ Viper Gaming
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks