نیاز به تیدیل داری
دیجیک | هدست تک فیش میکروفون و هدفون به کامپیوتر
سلام
دوستان ما یک هدست داریم که یک فیش خروجی داره.
این رو وصل میکنم به جک 3.5 پشت کیس. اگر به جک خروجی صدا وصل کنیم فقط خروجی داریم و میکروفون نداریم.
اگر به قرمز که میکروفون هست وصل کنم ، میکروفون دارم اما خروجی صدا ندارم
من هم میکروفون نیاز دارم هم خروجی صدا که بشنوم
باید چه کرد؟ ممنون
|
نیاز به تیدیل داری
دیجیک | هدست تک فیش میکروفون و هدفون به کامپیوتر
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
یعنی از جنس در سال های اخیر کارخانجات دزدی کردند؟ چون قدیم خودش دو تا جک داشت. کردنش یکی!
جک هدفون 3 خطه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
قبلا خروجی اش دو سر داشت. یکی سبز بود یکی قرمز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان کردن یکی و باید تبدیل یک به دو بخریم
البته یک سری لپتاپ ها فقط یک مادگی دارن و این نوع هدفون ها بهشون میخوره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (14-06-18)
|
اینا فیش های ترکیبی هستن برای گوشی هست دزدی نکردن به گوشی وصل کنین میکروفونشم کار میکنه
اگه میخواین برای کامپیوتر بخرین باید قبل خرید به این نکته توجه داشته باشین که فیشش مخصوص چی هست
life24 (16-06-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks