دمنده های ارزون قیمت بسیار بی کیفیت هستند و قدرت بادشون کمه دوست من.نمیگم خیلی گرون بخرید اما خیلی ارزون هم نباشد.اکثرا چینی هستند در بازار به راحتی یافت میشوند
سلام.
بهترین راه برای تمیز کردن داخل کیس چیه؟ بنظر من Blower یا همون دمنده هست. هم وقت نمیگیره هم با فشار باد گردوخاک بهتر بیرون میره.
من میخوام دمنده بگیرم ولی گرون نمیتونم خرج بکنم. پایینترین مدلش هم کار آدمو راه میندازه؟ مدل پایین هم دمندگیش خوبه دیگه؟ گردوخاکو خوب فوت میکنه دیگه؟قیمتش چنده میدونید؟
|
|
دمنده های ارزون قیمت بسیار بی کیفیت هستند و قدرت بادشون کمه دوست من.نمیگم خیلی گرون بخرید اما خیلی ارزون هم نباشد.اکثرا چینی هستند در بازار به راحتی یافت میشوند
مسلح شو به آنچه در توان داری!
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی از جارو برقی ها فوت کن هم دارند که برای این کار مناسب است
البته در موقع گردگیری دقت بفرمائید که فنها شروع به گردش نکنند چون این کار میتونه باعث تولید برق و آسیب رسیدن به قطعلت بشه
با یک پیچ گوشتی یا انگشت فن را نگه دارید و اقدام به خاک گیری نمائید
*MoJtAbA* (03-07-14), Ghaioom (03-07-14), life24 (03-07-14), MARINE (03-07-14), mehrdad_ab (04-07-14), SajjadKhati (03-07-14)
دستگاه blower بهترین وسیله برای این کار هستند . فقط فاصله 20 سانتی رو با قطعات داخل کیس رعایت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-07-14), Ghaioom (03-07-14), MARINE (03-07-14), SajjadKhati (03-07-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدجدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دو تا رو نمیدونستم مخصوصا اون تولید برق رو
گاهی میشه وقتی پاک میکنم و دوباره میبندم ، سیستم روشن نمیشه و باید دوباره در بیارم قطعات رو و دوباره جا بزنم . این واسه الکتریسیته ی ساکن هه که رو چیپ هایی مثل رم و ... دس میزنم؟ البته فک کنم همین باشه چون موقعی که حواسم جمه و دقت میکنم و کنار رم رو دس میزنم هیش وقت ندیدم از این اتفاقا بیافته و وقتی هم که این اتفاق میافته فقط رم رو در میارم و دوباره سرجاش میزارم درس میشه (البته دفه ی اولم رم درس جا میره . از این بابت مطمئنم)
حالا برق تولید بشه ، چی میشه ؟
در مورد باز کردن کیس شما باید اول بدنتون رو تخلیه بار الکتریکی کنید.در مورد تولید برق مقدار بسیار بسیار ناچیزیه و در اکثر موارد در طراحی معکوس خنثی میشه!زیاد نگران اون نباشید.اما بهتره خیلی هم فن ها رو نچرخونیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-07-14), Ghaioom (07-07-14), nima_hl (03-07-14), SajjadKhati (03-07-14)
|
|
ینی به فرش دس بزنم اول دیگه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه دوست من!به یک تکه آهن مثل میز فلزی.آهنی که کوجک نباشد.هردو دست رو بگذارید روی آهن 3 ثانیه
*MoJtAbA* (03-07-14), SajjadKhati (04-07-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا نیما وقت بخیر و خسته نباشید
میشه توضیح دهید این رو؟ به کدام قطعات آسیب میرسه؟ و اینکه با چرخش درسته امکان تولید برق هست اما این برق به کجا و چطوری منتقل میشه؟ ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
درود
اسلات های رم و گرافیک و .. با چی تمیز کنیم؟ دستمال با آب کمی نم دار بشه، میشه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks