بهتون توصیه میکنم برین و از نزدیک ,تک تک مانیتور ها رو ببینید .....
ولی شخصا نظرم روی مدل LG هست ...
کاربر شهرسختافزار
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان و کاربران محترم / امیدوارم هر جا که هستین سالم و شاد باشین
دوستان یه چند وقتیه همشیره محترم تصمیم به خرید مانیتور دارند که از بنده کمک خواستند برای معرفی مانیتورهای با کیفیت .
بنده هم چند مدل برای ایشون معرفی کردم که در نهایت سه مدل از مدلهای دیگه انتخاب کردیم که برای کسب اطلاعات بیشتر
خواستم از شما عزیزان و اساتید محترم هم برای این انتخاب و خرید کمک بگیرم تا بعداز خرید پشیمون نشیم و لذت ببرند .
کار و رشته تحصیلی همشیره عزیمون طراحی هست و کیفیت مانیتور و رنگهای واقعی حرف اول رو خواهد زد و فیلم و عکس و غیره و غیره .
مدلهایی که گلچین شده به شرح زیر هستند :
برای کسب اطلاعا بیشتر روی هر مدلی که نیاز داشتین کلیک کنید
ASUS Full HD MX259H
LG 21:9 ULTRAWIDE 29UM65
|
بهتون توصیه میکنم برین و از نزدیک ,تک تک مانیتور ها رو ببینید .....
ولی شخصا نظرم روی مدل LG هست ...
ᗩTᗩ (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت مرصاد جان عزیز و تشکر بابت راهنماییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا مرصاد جان تو این شهر چنین مکان یا فروشگاهی وجود نداره که ما بتونیم به بهترین راهنمایی شما جامه عمل بپوشونیم
و مجبوریم از کلام دوستان و اسالتید عزیزی مثل شما و دیگر همراهان استفاده کنیم
با سلام خدمت امید جان عزیز و بزگوارم و متشکرم از توجهی که به این تایپیک کردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان ازش استفاده کردین ؟ اشکال و تصاویر رو بیضی نشون نمیده یا شکل اصلیشونو به هم نمیریزه ؟
AMD>INTEL (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15)
مدل 25 اینچ رو کار کردم . چون کارشون گرافیک هست . مونیتور عریض خیلی کمک میکنه . نه با رزولیشن دیفالتشون کار کنی مشکلی پیش نمیاد . فقط گرافیک سیستم هم باید خوب باشه .
ᗩTᗩ (25-08-15)
من هردوشو توی پاساژ رضا دیدم ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG نظرم رو بیشتر جلب کرده .... نسبت به ASUS بهتره ...
|
|
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان منظور از رزولوشن دیفالت همون 2560x1080 هست دیگه درسته ؟ من احساس میکردم با این رزولوشن مشکلی که در بالا گفتم پدیدار بشه یا به چشم بیاد
بسیار متشکرم مرصاد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (25-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks