اینم پورت ها...
ترجیحا خودش باشه ولی پنل هر مادربوردی هم که به این بخوره مهم نیست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام...خسته نباشید...
آقا من یه مادربورد P5qse2 داشتم...بعد مدتی سوخت ، فرستادیم گارانتی ، از گارانتی که اومد پنل روش نبود ، اونا هم زیر بار نرفتن و گفتن نفرستادید پنل رو..!!!
الان مشتری گیرم اومده میخوام بفروشمش ولی پنل نداره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوستانی که با نمایندگی ها دسترسی دارن...یا تعمیرگاهی رو میشناسن درخواست میکنم که اگه تونستن برا من یه پنل از این مادربورد پیدا کنن
اگه برا این مادربورد هم نبود پنل P5Q هم میشه...چون فقط جای 1394 رو داره که مهم نیست
خواهش میکنم کمکم کنید..من شهرستانم و دسترسی به هیچ چیز ندارم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hamidreza2007 در تاریخ 14-02-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینم پورت ها...
ترجیحا خودش باشه ولی پنل هر مادربوردی هم که به این بخوره مهم نیست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا پنل پشت میخواهد چکار بهش بگو اینجوری بهتره تازه برای Water Colling هم کارت را خیلی راحت میکنه.
در ضمن خیلی سخت بشه گیر آورد البته اگه میشد ار e-Bay خرید کرد اونجا حدود 5$ میفروشند
کاربر شهرسختافزار
این 5$ تا برسه به من شده 20 تومن !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hamidreza2007 در تاریخ 14-02-10 انجام شده است علت: $
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks