Behzad52 (08-07-19), reza76622201 (22-02-10)
ببخشید ! اگه یو پی اس موقع قطع برق برق رو قطع کنه دیگه به چه دردی میخوره ؟! یو پی اس یعنی منبع تغذیه بدون وقفه در غیر این صورت یو پی اس نیست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
Behzad52 (08-07-19), reza76622201 (22-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا تا اونجایی که من الان 3 سال از UPS بانک خبر دارم دارند هر سال باطریش رو عوض می کنند و خوب توی تابستان سال پیش هم به دلیل نا به سامان بودن وضعیت برق برق از کنتر 3 فاز رد شده بود و خوب باعث نابودی همه چیز شد
بعدش هم بحث سر بهترین محافظ هست نه چیزی که به عنوان نگه دارنده برق باشه و به عنوان محافظ ازش استفاده بشه قیمت های UPS کجت
ساخته شده به صورت دستی اینه که شما یک ترانس و یک مدار تعبیه کنید قبل از ورود به سه راهی و بعد از اون ازش و بعد می تونید شما مطمعن ترین نوع سه راهی رو داشته باشید و بهترین محافظ رو فکر کنم خرجش هم به 50 تومان نرسه
New Season
|
|
يكسري به سايت فاراتل بزنيد باهاشون مشاوره كنيد
کاربر شهرسختافزار
عزيز. درست مي فرمائيد. اما مدلهاي قيمتي ارزانتر هم هست که استابلايزر دارن و از 120000 تومان شروع ميشن. شما لطفا به نمايندگي يه سري بزنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. بنده منظور شما رو متوجه نمي شم. يعني شما مي فرمائيد باطريهاي UPS هر سال يکبار بايد تعويض بشن؟! اگر درست برداشت کرده باشم و منظورتون اين هستش کاملا اينتو رد مي کنم. الان من 3 ساله که واسه مشتريهام UPS هاي 120000 توماني به بالا خريدم و باطريش بدون مشکل داره کار ميکنه. واسه ادارمون هم 5 ساله که يه UPS با باطريهاي External که در يه محفظه کيس مانند هست داره کار ميکنه. اين از اين.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اينکه دستگاههاي تايمر و يا اونايي که هنگام نوسانات برق رو قطع مي کنن بحثي کاملا جداست و ذاتا هم جالب نيست. به نظر من محافظ بدون مدار استابلايزر بدرد نمي خوره.
استابيلايزر STB 2000
استابيلايزر STB 2000 فاراتل مخصوص سيستمهای کامپيوتری و دستگاههای الکترونيکی خانگی و اداری، بنحوی طراحی شده است که با عملکرد استثنايی بخوبی از دستگاههای مصرف کننده در مقابل نوسانات و اختلالات برق شهر، رعد و برق و... محافظت مینمايد.
به نظرم چیز خوبی میاد . عملکرد خوبی هم داره
تقويت و تثبيت نوسانات و ضعف ولتاژ برق شهر
• مجهز به سيستم حفاظت در مقابل ولتاژ ورودی و خروجی خارج از محدودهی مجاز
• مجهز به مدار تاخير جهت حفاظت از دستگاههای مصرفی هنگام قطع و وصل برق شهر
• حفاظت در مقابل رعد و برق و تغييرات ناگهانی برق شهر
• حفاظت از دستگاههای مصرفی در مقابل دو فاز شدن برق شهر
• حفاظت در مقابل افزايش دمای داخلی
http://www.faratel.com/products/avr.cfm?name=stb2000E
reza76622201 (22-02-10)
به این لینک نگاه کنید اینجا میگه که UPS هایی که از موج شبه سینوسی استفاده میکنند نباید بیشتر از چند دقیقه کوتاه برای کامپیوتر استفاده بشوند و بیشتر بدرد یک ShutDown کنترل شده میخورند زیرا میتوانند باعث آسیب به مدار Active PFC منبع تغذیه گردند.
http://forums.extremeoverclocking.co...30&postcount=1
rostamiani (10-04-10)
کاربر شهرسختافزار
لينک باز نميشه!
|
|
عجیب هستش ولی این کپی محتویات همون صفحه است ولی من لیست UPS های معرفی شده را برای اینکه جا کمتر بگیره حذف میکنم چون احتمالا بالای 90% اینجا گیر نمیاید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme Overclock Forumاگه یکی بتونه ترجمه اش کنه فکر نکنم بد باشه
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 23-02-10 انجام شده است
reza76622201 (24-02-10), sobhan121 (07-04-14)
کاربر شهرسختافزار
ups ها سه دسته هستن.
Standby -1
2- Line-Interactive
3- Online
خیلی ساده و خلاصه توضیح میدم. سری Standby معمولا فقط یه باطری و یه مدار ضد برق surge protection دارن. کار خاصی انجام نمیدن در صورت افت ولتاژ یا قطعی برق از باطری استفاده می کنن. این نوع UPS ها موج سینوسی درستی تولید نمیکنن.
سری دوم بخاطر داستن کویل و مانیتورینگ لحظه ای و مدارات حفاظتی بیشتر می تونه بدون نیاز به باطری نوسانات رو کنترل کنه. موج سینوسی تولید شده بهتر از نوع اول هست.
سری سوم ، تکمیل شده سری دوم هست. تمام موارد مربوط به حفاظت در بالاترین سطح هست. موج سینوسی تولیدی کامل هست.
UPS های سری اول اصلا برای مدارات دارای PFC مناسب نیستن. سری دوم هم همون جوری که دوستان اشاره کردن فقط بدرد استفاده کوتاه مدت می خورن. در صورت استفاده مداوم PFC بشدت داغ می شه و اسیب می بینه. سری سوم برای استفاده مداوم و بدون ایجاد مشکل هست.
آخرین ویرایش توسط sosoni در تاریخ 23-02-10 انجام شده است
ENASAP (07-04-10), reza76622201 (24-02-10), rostamiani (10-04-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks