ایشالله که دوستان رو بتونیم زیارت کنیم امسال دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
ایشالله که دوستان رو بتونیم زیارت کنیم امسال دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
D J V A H I D (18-11-09), Jagvar (04-10-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
مهندس به احتمال زیاد شما تا اون موقع زن و زندگی اجازه نمیده بیای اون طرفا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی ناراحت نباش ، خودم جای خالیتو پر می کنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هــــــــــــــــا ! (Smiley سوت بلبلی )
=======================
پی نوشت :
این پست فقط و فقط جهت اذیت و آزار مهندس وحید ارسال شده و هیچ ارزش دیگری ندارد !
.
.
....
......
ALIRE7A (03-10-09), Bahador (03-10-09), MicroSystem (19-11-09), PUMAOC (03-10-09), ViViD (03-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سید اگر شما کسی رو برای ما در نظر داری ما در خدمتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی خودمون دست به این حرکات محیرالعقول نخواهیم زدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا اگر هم زن و بچه داشتم اصلاً نگران نباش با اهل و عیال میام که جای من رو پر نکنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس وحید از این حرکتهای اسپم وار حمایت بی دریغ خواهد کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
ALIRE7A (04-10-09), Mahdi_Moosavi (04-10-09)
عضو VIP شهرسختافزار
خدا كنه تا اون موقع گذر ما هم به اونجا بخوره و بتونيم دوستان رو از نزديك زيارت كنيم ... احتمال 60 درصد ميام ... اميدوارم كه به مشكل خاصي بر نخورم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks