فرمت NTFS پیشنهاد میشه . بعضی از کارخانه ها فرمت میکنند که روی پکش نوشته میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
من فلش مموری ADATA USB Flash Drive UV150 16 Gig خریدم،
دو تا سوال دارم:
1_ باید قبل از استفاده فرمتش کنم یا نه؟
2- چه نوع فرمتی؟ FAT 32 یا NTFS
من شنیدم نوع فلش ها فرق میکنند بخاطر همون ، اسم فلش رو ذکر کردم
راستی باهاش میخوام ویندوز بزنم. حجم ویندوز زیاده و ما DVD 9 نداریم تو شهرمون
|
|
فرمت NTFS پیشنهاد میشه . بعضی از کارخانه ها فرمت میکنند که روی پکش نوشته میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mr.Mohamad (30-01-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخ شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک فلش 8 گیگ سیلیکون پاور دارم. میخواستم اطلاعات بریزم توش که متوجه شدم حجمش 48 مگ شده. تو سیستم های دوستانم هم امتحان کردم و همون 48 مگ رو نشون میده
آیا نیم سوز شده؟ فرمت کردم ویروس هم نداره
تو تاپیک جامع مشکلات فلش درایو برنامه معرفی کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mr.Mohamad (30-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks