سلام چطور میتونم لپ تاپ و کامپیوترم رو بهم دیگه متصل کنم با سرعت بالا ؟ جوری که به فایل های همدیگه دسترسی داشته باشم و بتونم مثلا از لپ تاپ بدون استفاده از هارد یا فلش فایل انتقال بدم و ...
سلام چطور میتونم لپ تاپ و کامپیوترم رو بهم دیگه متصل کنم با سرعت بالا ؟ جوری که به فایل های همدیگه دسترسی داشته باشم و بتونم مثلا از لپ تاپ بدون استفاده از هارد یا فلش فایل انتقال بدم و ...
|
برای انتقال فایل باید دو کامپیوتر را با کابل شبکه به هم وصل کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mobin.aghashahi/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84-lan-lgcuzzarg9gm]جایی برای نوشتن - ویرگول
in-fo (17-03-22)
سلام مجدد ممنون بابت پاسخ گوییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینکی که قرار دادید ارور 404 داد
راهی غیر از اینی که گفتید نیست ؟ آخه من اگه بخوام دو کامپیوتر رو بهم از طریق کابل وصل کنم دیگه دسترسی به اینترنتشون قطع میشه و من نمیخوام قطع بشه چون هر دو کامپیوتر از طریق درگاه لن به شبکه متصل هستن و درگاهشون اشغال هستش و پورت خالی نداره
اگر پورت TYPE C هردو داشته باشند هم میشه یا نرم افزار اگر هم هر دو وای فای دارند برنامه SEND ANYWAREبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل بریدج USB هم میتونید تهیه کنید
in-fo (17-03-22)
این نرم افزار صرفا برای انتقال هستش من میخوام مثل ادارات که کامپیوتر ها همه به هم وصل هستن به تمام فایل های همدیگه دسترسی دارن میخوام اینجوری باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید برای pc هم وای فای بگیرید و از این طریق شبکه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
باید برای pc هم وای فای بگیرید و از این طریق شبکه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
in-fo (18-03-22)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks