البته یک نکته ای رو فقط برای درس مردم شناسی عرض می کنم و هیچ جسارتی هم نمی کنم به قوم و یا قبیله خاصی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در قسمت جنوب ایران به دلیل کم ابی های پی در پی و نبود امکانات و خشک سالی های طولانی تنها کشت انبوه این قسمت رو خرما تشکیل می داده و فقط در سال های پر باران به کشت گندم هم مشغول بودند. اما در سال هایی که خشک سالی بوده و کمبود غذا بوجود میامده نوعی ملخ هم که بیشتر به ملخ های مصری معروف هستن به صورت گروهی راوانه این مناطق میشده. که البته معنبع خواصی وجود ندارد که از کدام سمت ایران وارد زمین های ایران می شدند. مردم هم جهت محافظت از مقدار اندک محصول خرمایی که داشتند و خود نخل ها (طولانی بودن زمان به ثمر رسیدن نخل) مجبور می شدند که به نهوه های خاص انها رو دور کنند. ولی در اون زمان به عنوان یک شکم سیر کن استفاده می شده که البته تا این چند سال اخیر هم کهنسالان این منطقه در صورت تمایلشان با گرفتن ملخ و سرخ کردن ان با روغن به صورت یک دسر میل می کنند.
(ولبته این گشنگی که ادم رو به چه کار هایی وادار نمی کند.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مسخره نمی کنید بنده هم سرخشده ی ملخ رو امتحان کردم ولی علارغم دیگر افراد این منطقه اصلا خوشم نیامد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی جالب بود.

Bookmarks