سلام
من یه گوشی e310 سامسونگ دارم که میخوام عکساشو توی کامیپوتر بریزم کابلشو خریدم ولی به کامپیوتر وصلش میکنم دیراوی اضافه نمیشه ولی خود گوشی شارژ میشه چه برنامه ای نیاز داره توی کامیپوتر نصب کنم؟ یا چه درایوی؟
اگه لینک بدید ممنون میشم
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه گوشی e310 سامسونگ دارم که میخوام عکساشو توی کامیپوتر بریزم کابلشو خریدم ولی به کامپیوتر وصلش میکنم دیراوی اضافه نمیشه ولی خود گوشی شارژ میشه چه برنامه ای نیاز داره توی کامیپوتر نصب کنم؟ یا چه درایوی؟
اگه لینک بدید ممنون میشم
|
|
.a.m.i.n. (01-03-17)
کاربر شهرسختافزار
من این برنامه رو نصب کردم ولی برنامه باز نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزم 8.1 هست روی این ویندوز جواب نمیده؟
کاربر شهرسختافزار
این برنامه توی ویندوز xp اجرا میشه ولی برای گوشی e310 جوابگو نیست نه پیام هاشو نشون میده نه فایل منیجربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار دیگه ای سراغ دارید؟
kies هم بگیر چک کن . یک برنامه دیگر هم هست MOBILeditبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .a.m.i.n. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.a.m.i.n. (02-03-17)
.a.m.i.n. (01-03-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
روی ویندوز xp شد
فقط نمیدونم چه جوری به عکسها دسترسی پیدا کنم
اینجا فقط دفتر تلفونو اس ام اس ها هست.
http://www.pic98.ir/upload/yprh_scre...۰۰۵۰۹.png
عکس از صفحه
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 01-03-17 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
یه دستگاه اینفرارد هم دارم که مخصوص انتقال فایل های گوشی بوده
فقط درایورشو ندارم میتونید لینک بدید؟
ممنون
اسم دستگاه
ma-620 usb infrared adapter
.a.m.i.n. (02-03-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks