راستی
با عرض معذرت شدید که اینقدر سوال میپرسم
یه جایی که یادم نیست کجا خوندم میشه تو W850 از تنظیماتش فونت رو هم اندازش رو عوض کرد
حقیقت داره؟
کاربر شهرسختافزار
راستی
با عرض معذرت شدید که اینقدر سوال میپرسم
یه جایی که یادم نیست کجا خوندم میشه تو W850 از تنظیماتش فونت رو هم اندازش رو عوض کرد
حقیقت داره؟
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
بابا این حرفا چیه هر چی میخوای بپرس من عاشق سوال كردنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا آرمین جان نمیدونم والا چون الآن ندارم نمیتونم بگم
اون گوشی بیچاره فقط یك هفته بیشتر مهمونم نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (12-04-07)
حق آب و گل داره
عضو VIP شهر سختافزار
آره سعید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستم اومد و ازش خوشش اومد و ازم خرید به همون قیمت خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا هم یه كا 510 دارم (دیگه چیزی جدیدی نبود كه بخرم فعلا تا بعد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
خوب
من بالاخره گرفتمش
بدون گارانتی
ولی سریال اصلی
قبل از اینکه برم بگیرم به بابام لینک اون سایتی که گذاشته بودین واسه دادن imei که ببینیم اصله یا نه رو دادم
بعد که رفتم تو مغازه
علاوه بر اینکه خودم چک کردم سریال جعبه و تو برنامه گوشی و پشت باتری رو
به بابام هم زنگ زدم گفتم بزن ببین درسته یا نه
اونم زد و مشخصات دریت داد
یارو کف کرده بود
تو سرویس تستش همه چیشو تست کردم
یارو خودش نمیدونست میشه همه چیشو اونجا تست کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سریال اصلی ولی بدون گارانتی رو گرفتم 398 تومن
ممنون از آقا مهدی و سعید عزیز
هنوز وقت نشد زیاد باهاش کار کنم چون فردا صبح دانشگاه دارم زودتر زدمش به شارژ تا فردا بمونه
راستی یه سوال
چرا مموریش sony نیست و sandisk هست؟
همشون همینن یا عوضش کردن؟
عضو VIP شهر سختافزار
سلام آرمین جان خوبی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا خیلی مبارك باشه مطمئنم كه حالشو میبری با این گوشی
در ضمن تمام این كارهایی كه كردی تقریبا زیادی بود چون دبلیو 850 سریال چنج نداره و همشون سریال اصلی هستن اما خب یه تجربه بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینم گوشی رو گذاشتی تا فردا شارژ بشه ؟
بابا دو ساعت (تازه كمتر) بیشتر احتیاج نیست تا شارژ بشه
البته بهتر اینكه همون شارژی كه تو خود گوشی هست (معمولا باسه تست میزارن) رو كاملا تموم كنی بعد بزاریش تو شارژ
با اینحال بزار وقتی 100 درصد كامل شد از برق بیار بیرون
بازم مبارك باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (18-04-07)
|
|
حق آب و گل داره
مباركه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب مموريهاي سوني را سن ديسك ميزنه رم بدي نيست
دوستان من خودم از طر فدارهای sony هستم ولی متاسفانه بازار پر شده از محصولات درجه 2و 3 که در حال حاضرخرید sony یه ریسکه
کاربر شهرسختافزار
آخه من مموری سونی زیاد دیدم و فکر میکردم مموری ای که تو جعبش هست هم مال سونی هست
مرسی
حق آب و گل داره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks