سلام عزیزانم
بهترین گوشی تا 400 تومن و سونی اریکسون چیه؟
من نظرم رو w850 هست که تا 420 تومنه
اگه گوشی بهتری تو این قیمت هست معرفی کنید
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام عزیزانم
بهترین گوشی تا 400 تومن و سونی اریکسون چیه؟
من نظرم رو w850 هست که تا 420 تومنه
اگه گوشی بهتری تو این قیمت هست معرفی کنید
ممنون
|
|
حق آب و گل داره
KING (11-04-07)
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوربین اصلا واسم مهم نیست
حتی اگه نداشته باشه
کیفیت صدا واسم خیلی مهم تره
و یه خورده زیبایی
خودم هم به ام 600 فکر کردم
اما کیفیت و بلندی صداش به 850 نمیرسه
میخواستم بدونم کیفیتش در چه حدیه
و قیمت الانش چنده
و رم 512ش چنده
مرسی
با این تفاسیر که دوربین واسم مهم نیست و صدا مهمه نظرتون بیشتر رو ام 600 هست یا دابلیو 850 ؟
ممنون
حق آب و گل داره
Armin-N (11-04-07)
کاربر شهرسختافزار
مرسی عزیزم
فکر کنم به احتمال زیاد W850 بگیرم
مرسی از لطفت
عضو VIP شهر سختافزار
سلام آرمین جان خوبی ؟
عزیزم این كه دیگه سوال نداره سعید جان هم درست میگن من هر دوشون رو داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا كه دور ام 600 رو خط بكش چون اینقدر صداش كمه كه كه بیشتر مواقع كه زنگ میخوره اصلا صداش رو نمیشنوی در ضمن مموریش هم كه میدوین M2 هست و گرون و چون رو خود گوشی یه مموری 64 داره و اگه بخوای عوضش کنی که همون 400 تومن می افته + اینکه دوربین هم نداره (که اصلا باست مهم نیست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما میرسیم به دبلیو 850 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من بهترین گوشی تو رنج 400 تومن همین W850 هست واقعا عالیه و از نظر ظاهری هم که تک هست کار کردن باهاش برخلاف گفته بعضیها که میگن کار کردن با مکان نماهاش سخته اصلا اینطور نیست و خیلی هم راحته
در مورد مموری هم که یه مموری 1 گیگ فابریک روش داره
از نظر صدا که بین دبلیو 700 و دبلیو 550 هست اما بسیار با کیفیت (تو همه دبلیو ها) و واضح و بدون خش خش
کیفیت دوربینش هم تو تمام 2 مگاپیکسلیهای بدون اتوفوکوس باکیفیت ترینه
شارژش عالی و در کل بدون نقص
بازم بگم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن پیشنهاد دومم هم کا 790 هست که چون یه مقدار از کا800 بخاطر دوربین دوم ارزونتره هست اما کا 790 و 800 (فرقی نمیکنه) از نظر صدا خوب نیستن شاید در حد همون دبلیو 810 که قانع کننده نیست
با اینحال در خدمتیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (11-04-07)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مرسی مهدی عزیز
لطف کردی
اگه خدا بخواد تا یکی دو هفته دیگه همین w850 رو میگیرم
راستی
پس چرا من هر جا دیدم نوشته کار کردن با مکان نماهاش سخته
میشه یه توضیح در موردشون بدی؟
یعنی چه فرقی با بقیه داره؟
صفحه کلیدش هم که عین w550 خودمه و خوش دسته
صداش کمتر از w550 هست (بلندی زیاد هم مهم نیست واسم . در حدی که بشه صدای زنگشو تو ماشین یا خیابون شنید) اما همین که میگن از لحاظ کیفیت بهترینه خیلی خوشم اومد ازش
منم معتقدم خوشگله
در مورد کا 800 من معتقدم بیشتر پولی که میدیم بابت دوربینشه و ممکنه کیفیت کلیش پایین باشه
زیاد با قیافش هم حال نمیکنم
فقط لطف کنی در مورد مکان نمای 850 مختصر توضیح بدی ممنونت میشم
مرسی
عضو VIP شهر سختافزار
ببین آرمین جان شما تو دبلیو 850 دیگه جوی استیك نداری
شما یه بعلاوه رو در نظر بگیر ( + ) كه در نوك هر خط یه نقطه وجود داره كه شما باید وقتیكه میخوای به طرف چپ بری باید نقطه سمت چپ رو فشار بدی یعنی بصورت فینگر تاچ نیست و موقع فشار دادن یه نقطه رو زیر انگشتت حس میكنی
من كه با كار كردن باهاش هیچ مشكلی نداشتم و اگه این گوشی رو بگیری اینقدر جالب و زیباست كه مكان نماش دیگه از یادت میره
Armin-N (11-04-07)
عضو VIP شهر سختافزار
آرمین جان تو این عكس كاملا مشخصه كه تو چهار جهت 4 تا نقطه وجود داره كه زیرش هم شیشه ای هست و وقتیكه میخوای باهاش كار كنی چراغهای خوشرنگش روشن میشه و خیلی هم جالبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به این عكس كه نگاه كنی كاملا متوجه میشی
رو قسمت بالای عكس كه كلیك كنی عكس بزرگ میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (11-04-07)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون مهدی جون
ایشالا عروسی بچه هات
واقعا لطف کردی
ایشالا جبران کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks